2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفم من تمام تلاشمو کردم نهههه قطع امید کن🤣

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...
واقعا یعنی باید بیحیالش بشم چیکار کردی که جواب نداد من میخواستم یکم ارومش کنم یه هدیه بگیرم ولی میت ...

هیچوقت تلاش نکن اخلاق یکی از عوض کنی یا همینطوری دوسش داشته باش باهاش کنار بیا یا نمیتونی نه خودتو اذیت کن نه اوتو

به من چه دادید ، ای واژه های ساده فریب و ای ریاضت اندامها و خواهش ها ؟ اگر گلی به گیسوی خود میزدم  از این تقلب ، از این تاج کاغذین  که بر فراز سرم بو گرفته است ، فریبنده تر نبود ؟...

بچه ها شمام اینطوری این؟؟ یا تو تور من اینا میفتن فقط

مثلا زود ناراخت میشن زود بهشون برمیخوره

ب قول اپن دختره تو اینستا چی تو مواد باشگاهیشون میریزن انقد کو:نی میشن

میشه به خدا بگین علی بیاد؟🥹

من که به پسر جماعت امیدی ندارم

منم اصلا به هیچ پسری رو نمیدم ولی یه بار با یه پسر جون 23 ساله تو کلینیک همکار بودم و میدیدم پسر خوشتیپ گ ساده و مهربونی بود با خودم گفتم این چرا اینطوریه چند ماه میدیدمش ولی روم نمیشد بهش پیشنهاد بدم یه بار موهامو جلوش باز کردم ولی عکس عملی نشوم مداد حس کردم خجالت کشید. تا اینکه دیگه از کلینیک رفت ولی همش بهش فکر میکردم تا اینکه یکی شبیهشو تو تلگرام پیدا کردم با این تفاوت که شخصیت یکم فرق داشت. 22 سالشه و یکم حس میکنم عقده ایه زود کینه میگیره زود عصبی میشه ولی مهربونه!!

بچه ها شمام اینطوری این؟؟ یا تو تور من اینا میفتن فقط مثلا زود ناراخت میشن زود بهشون برمیخوره ب قو ...

اصلا من نمیدونم چرا پسرا اینطوری و لوس شدن حداقل مردای قدیم حتی اگه واقعا مرد نبودن ادای مرد بودنو در میووردن اینا که دیگه خیلی لوس شدن باید نازشونو بکشیم 💔🎀