2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به من 😐😶

میگن پیکمی ادایی

تا حرف میزنم هم میگن چصی چصی چصی

واقعا نمیدونم علتش چیه

خودمو نمیگیرم اما حد و مرز دارم

سعی می کنم سبک نباشم و شخصیتم رو حفظ کنم همین!

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد

به دختر خاله من که با آیفون قسطی که توش ۱۰۰۰ تومن شارژ ندارع و پول آدامس تو جیبش نیست داره خاندان مارو فخر فروشی میکنه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

به من 😐😶میگن پیکمی ادایی تا حرف میزنم هم میگن چصی چصی چصی واقعا نمیدونم علتش چیه خودمو نمیگیرم اما ...

بوی حسادت میاد

لطفا اگر میشه یه صلوات به نیت دلم بفرست ممنون🤍جایی نظر دادم هشدار بدین برم درس بخونم 😊

بوی حسادت میاد

برو درس بخوننن

سخت است آزاد کردن کسانی که قفس خود را میپرستند.... بعضی از کتاب ها برایمان قصه میگویند تا بخوابیم و بعضی ها قصه میگویند تا بیدار شویم INFJ "کاربری دوممه جدید نیستم" زنده باد سرزمین پارس

ایفونش چند هست حالا؟😂

آیفون ۱۵ پرومکس

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

بوی حسادت میاد

یعنی من؟

یا دوستام و اطرافیان؟

حس میکنم شوخی میکنن باهام ولی خب خیلیییی میگن

تقریبا هر روز میشنوم

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن🥲 یعنی اون روز میاد؟! ان شالله که میاد