2777
2789
عنوان

چیکار کنم

55 بازدید | 10 پست

یکی رو پنهانی بدون اینکه خودش بدونه مدتها دوست داشتم

بعدش متوجه شد و غیر مستقیم به روم آورد و خودشم ابراز علاقه کرد. من پیِِشو نگرفتم و توجه نکردم و دیگه اونم تمومش کرد. ولی خب من هنوزم دوستش داشتم و دارم و دائم تو فکرمه با اینکه الان ۱ ساله نمیبینمش🥲

اخه هیچ طوره ادم زندگی من نیست یعنی اگرم من عقل رو بذارم کنار، خانوادم قبول نمی کنن. مثلا یکی از تفاوتامون اینه که ۱۱ سال اختلاف سن داریم. من ۲۲ام اون ۳۳

من فقط دوست دارم یه بار بشینم کنارش زل بزنم بهش یه دل سیر نگاهش کنم دستاشو بگیرم تو دستم و باهاش حرف بزنم و دیگه هیچ وقت نبینمش... کاش میشد

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
درک نمیکنم همچین عشقایی رو، یه بار واسه بار اخر ببینمش عاشق همه تلاششو میکنه به معشوقش برسه

نمیدونم... شاید دارم اشتباه میکنم

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

البته اینکه آدم برای عشقش تلاش کنه را قبول دارم ،ولی حقیقتا در ایران این مورد به سختی و مشکلات زیادی هست . و اون موقع هست که ادم معنی عشق را یادش میره . هر چند که ادم وقتی کسی را بخواد پای همه چیز می ایسته . ولی گاهی ادم قبل از عاشق شدن یا حتی در حین عاسق بودن باید یکم با خودس و طرف مقابل رو راست باش .

به یاد متنی افتادم که میگفتبعصی مواقع باید قبول کنیمبعصی افراد را میشود از ته دل خواست ، ولی در دنیا ...

🥲🥲🥲🥲

البته اینکه آدم برای عشقش تلاش کنه را قبول دارم ،ولی حقیقتا در ایران این مورد به سختی و مشکلات زیادی ...

اگر جای من بودی مای علاقت وایمیستادی؟

سنش رو که گفتم چقدر بالاتر از منه، یه ایراد ظاهریم داره که خانوادن اگه ببیننش قطعا جوابشون نه میشه.

خودم با اینا هیییچ مشکلی ندارما فقط بخاطر خانوادم میگم. چون اونا همیشه حامی من بودن و من اصلا نمی خوام با ازدواجم بجای شادی باعث ناراحتیشون بشم.

یا مثلا خیلییی رفتارش مردونه نیست. درحالیکه من علاقه ی شخصیم اینه که طرفم خیلی مرد باشه و به قولی تستسترونش بالا باشه🥲😂 اینا باعث میشه با وجود اینهمه علاقه، گاهی فکر کنم نکنه کار عاقلانه و منطقی نباشه. و بعدا پشیمون بشم

البته اینم بگم از خیلی جهات صد هیچ جلوعه ها

مثلا به لحاظ سطح سواد و کلا تحصیلات، خیلی وضعیت ایده آلی داره

ببینید عشق و قلب تفاوت عملکردشون همینه . عقل یه چیزهایی را ممنوع میکنه و میگه نمیشه . ولی قلب میگه من میخوام . حتی اگه شده برای یکبار .

تلخ هست . گاهی فقط برای اینکه این احساس را پایان بدهید . بهتر هست حی که دارید را داخل یه کاغذ بنویسید . و بعد هم اون کاغذ را بسوزانید . اینجوری احساسی که داشتید را بیان کردید ، حتی موقع نوشتن روی کاغذ شاید گریه هم بکنید . ولی وقتی کاغذ سوخته شد ، احساساتی که در وجودتون بوده کمرنگ تر میشه .

ببینید عشق و قلب تفاوت عملکردشون همینه . عقل یه چیزهایی را ممنوع میکنه و میگه نمیشه . ولی قلب میگه م ...

درست میگید...

اگر جای من بودی مای علاقت وایمیستادی؟ سنش رو که گفتم چقدر بالاتر از منه، یه ایراد ظاهریم داره که ...

ما خودمون سنمون بالاست . خیلی چیزها را خواستیم و میخوایم ولی حقیقتا هر جوری و با هر ماشین حسابی حساب میکنم ، نمیشه داشت . نه اینکه نخوام . نه اینکه اهل تلاش نباشم . ولی خب نمیشه . چون اگه بخوام بیارمش داخل زندگیم ، شاید خیلی سختی هایی را باید تحمل کنه .در صورتی که من اگه کسی را بخوام ، باید به فکر فراهم کردن شرایط خوب و راحت و با ارامش براش باشم ، نه اینکه وقتی وارد زندگیم شد تازه اول تجربیات سخت از طرف اطرافیانم براش باش .

در خصوص تستسترون که اصلا نفهمیدم منظورتون . یعنی درس زیست را زیاد علاقه نداشتم بهش .

بعضی وقتا ادم باید خواسته یا ناخواسته بعضی از احساسها را درون خودش سرکوب کنه . چون نمیدونه برای رسیدن به اون خواسته باید جلوی خانواده اش بایسته ، یا برای داشتن خواسته اش باید دور کدوم رابطه را خط بکشه