2777
2789

بزار یخچال عسلی میشه

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! .......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد....... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم.......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی ......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه.......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت.حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی .......

هل و زعفران بریز

توجهتوجهدرخواست دوستی پذیرفته نمیشود 💍من بیشتر از "عاشق شدن در یک نگاه"به" از چشم افتادن در یک حرکت"اعتقاد دارم! .......من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد....... یه دورانیم از زندگیت هست که واسه یه مدت حالت خوب نیست؛ ولی وقتی ازت می پرسن خوبی؟ دیگه روت نمیشه بگی نه. خجالت می کشی می شینی می شماری می گی خب، اون بار گفتم نه، دیشبم گفتم نه، امروز باید بگم خوبم.......یکی از بدترین دردا اینه که، سرت به سنگی بخوره، که قبلا به سینه ات میزدی ......دلم یه خبر میخواد که هی بخونمش و هی باورم نشه.......بدترین کاری که با یه ادم میتونید بکنید اینه که ارزو کنه هیچ وقت شمارو نمیشناخت.حاضره کل خاطرات خوبشم باهات بده بره اما تو براش فقط یه غریبه باشی .......

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خب اب ریختی؟

اگ ابش زیاده دم کنی بزار دم بکشه حالت دم. ابش کشیده بشه شهد بشه.یا ن اگ شکرش کمه تو قابلنه جدا شکر ذرب کن بریز توش یذره

عضو گروه 5. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی 60/750. وزن هدف.تا هرجا ک بتونم

خوب قوام اومده؟؟؟

زعفرون بزن کنی

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

من از بیرون میگیرم خیلی خوبع.

من خونه درست کردم هم اسیر شدم هم شکر مصرف شد زیاد بعد ی ذره در اومد اماده ای بصرفتره

عضو گروه 5. وزن اولیه 67/300. وزن فعلی 60/750. وزن هدف.تا هرجا ک بتونم

از ساعت۱۲ رو گاز بود ۵ خاموشش کردم

خوبه

نوش جانتون

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

من از بیرون میگیرم خیلی خوبع.من خونه درست کردم هم اسیر شدم هم شکر مصرف شد زیاد بعد ی ذره در اومد ام ...

شوهرم هویج گرفت هوس کردم درست کنم جوگیرم دیگه😂

ولی بوش عالی شده

💚🤍💚🤍💚

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز