2777
2789
عنوان

بعد ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 216 بازدید | 29 پست

تقصیر شما نیست همسر شما مردانگی نداره عقلش نمیکشه شما شهر غریب هستین والا من که روستای خودمون ازدواج کردم خواهرم ی زنگ نمیزنه بهم پیش همسایه هام میرم کلید میکنن روم تو چرا بچه نمیاری منم کلا خونه ام باشگاه یا کلاس نقاشی خیاطی چیزی ثبت نام کن

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بختم خوب باشه قیافه ب چ دردم میخوره آخه وقتی ک بختم سیاهه

مردا کلا تو حال خودشون نیستن بیخیال سخت نگیر ب خودت سعی کن سرتو گرم کنی با کلاسای مختلف

برای آرامشم دعا کنین...🙂🤍

منم تقریبا شرایطم مث توئه

زبون حرف زدن ما زنا با مردا فقط به صورت غر زدنه

شوهرت خودش باید بدونه چقد تنهایی ولی حالا که نمیدونه باید نشونش بدی باور کن بخدا تا فردا هم بشینی تو گوشش بخونی که من تنهام پیشم باش برام وقت بزار توجه کن فلان کن بهمان کن اصلا تو گوششون نمیره که نمیره

چه مردی که در مقابل لین حرف تو بگه چشم عزیزم چه مردی مث شوهر تو که گفت فقط قیافت خوبه و... هیچ فرقی با هم ندارن نتیجه هردوشون یکیه

منم تقریبا شرایطم مث توئهزبون حرف زدن ما زنا با مردا فقط به صورت غر زدنهشوهرت خودش باید بدونه چقد تن ...

با هیچی نمیفهمی آخه ن با حرفام ن با رفتارم ، محبت هم می کنم بهش بیشتر خودشو میگیره

با هیچی نمیفهمی آخه ن با حرفام ن با رفتارم ، محبت هم می کنم بهش بیشتر خودشو میگیره

آره خودشونو میگیرن ولی یه جایی تو رفتارشون خودشونو لو میدن که تو میفهمی محبتات اثر گذاشته

مردایی هم دیدم که علاوه بر اینکه زنشون رو از شهرشون دور کردن، اجازه رفت و آمد با خانوادشونم نمیدن ولی بلاخره رام شدن