2777
2789
عنوان

خانم ها بیاید

69 بازدید | 11 پست

چیکار میکنید ک همسراتون بیشتر جذبتون میشن

من تازه ازدواج کردم همسرم چندماهی است ک از لحاظ مالی ورشکست شده

دوسدارم حواسشو پرت کنم ک کمتر غصه ببخوره

خودمم درکنارش کار میکنم و سعی میکنم یه باری از رو دوشش بردارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط فشار نیار بهش

مردا تو فشار مالی غصه دو نفرو میکشن من زمانی که همسرم تو فشار مالی بود هرشب بغلش میکردم میگفتم این روزا میگذره هنه چی درست میشه من فقط نمیخوام تو غصه بخوری یکم میخندوندمش سعی میکردم کاری به کارش نداشته باشم

خیلیم تو ذهنشون میمونه روزای نداریشون چیکارکردی و چه ادایی داشتی

من حتی سرویس عروسی نخریدم یا دوتا از النگوهامو پولشو خودم دادم نذاشتم هیشکی بفهمه بعد اون همسرم برام دوتا سرویس خرید پول دستش اومد النگوهامم نگه داشتم سه تا دیگه النگو برام خرید همشم میگه درمقابل خانومیت تو نداریم هیچه اینا هرچی دستم بیاد براتوعه

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
همين كه غر نمى زنى و همراهى خيلى خوبهقدردان باشمشوق باش

اره دقیقا من خودم اصلا اهل غرزدن و بحث کردن نیستم چون واقعا حوصله سر بره برام و اینکه دوتندارم احترامی ک بینننمون حاکمه رو از بین ببرم خودمم خیلی فشار رومه فقط دارم دوام میارم به امید بهتر شدن یه خورده این مدلی زندگی کردن براش سخته

فقط امیدوارم این روزا زودتر بگذره

روزی هزار بار به خودش لعنت میفرسته ک اگه میدونستم قراره ورشکست بشم هیچوقت باهات ازدواج نمیکردم

اره دقیقا من خودم اصلا اهل غرزدن و بحث کردن نیستم چون واقعا حوصله سر بره برام و اینکه دوتندارم احترا ...

اینجور وقتا در جوابش بگو برامن مهم تو بودی اتفاقا من خوشحالم که با مردی مثل تو ازدواج گردم که انقد مسئولیت پذیری تو خوشی که همه هستن این روزام خاطره میشه برا نوه هامون میگیم تو انقد باعرضه هستی که بتونی دوباره زندگیو بسازی ایندفعه منم کنارتم برا پولت نبودم که تو نبودنش برم بیشتر از قبلم دوست دارم

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...
اینجور وقتا در جوابش بگو برامن مهم تو بودی اتفاقا من خوشحالم که با مردی مثل تو ازدواج گردم که انقد م ...

مرسی عزیزم که انقدر قشنگ راهنماییم کردیم ،🥹ایشالا خدا خیر تو مسیر زندگیتون مقدر کنه

اره دقیقا من خودم اصلا اهل غرزدن و بحث کردن نیستم چون واقعا حوصله سر بره برام و اینکه دوتندارم احترا ...

ان شاءالله روزهاى خوب نزديكه و به ى ثباتى مى رسين

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…
ان شاءالله روزهاى خوب نزديكه و به ى ثباتى مى رسين

مرسی عزیزم ایشالا ،🥲نمیدونیم چه حکمتی از عرش به فرش رسیدیم ،

قبولش برامون سخت بود شوک بزرگی بهمون بود ولی شزایط و قبول کردیم ک دوباره بلند شیم ولی دست به هر چی میزنیم بد میشه اصلا انگار نمیشه یا خدا نمیخاد

مرسی عزیزم ایشالا ،🥲نمیدونیم چه حکمتی از عرش به فرش رسیدیم ،قبولش برامون سخت بود شوک بزرگی بهمون بو ...

حل ميشه ان شاءالله

با اين كه واقعا سخته ،ولى خدا بزرگه

‏حقارت آدما رو میشه از حرفایی که پشت سر بقیه میزنن  تشخيص داد…