2821
2789
عنوان

حیف واقعا

139 بازدید | 13 پست

نقره پارسال گرمی ۷۰ هزار بود همش دلم بود بخرم حالا ساچمه یا شمش، شمس یک کیلویی ۷۰ میلیون بود، اطرافیان گفتن نه بدرد نمیخوره فلان من حس خیلی خوبی داشتم انگار خدا بهم گفته بود بخرم نخریدم الان نقره شده گرمی ۴۵۰

نقره به چه درد میخوره اخه

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم من شنیدم دوتومن؟

پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم   از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا  تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی  عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋  همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم  سوال داری بپرس

حتما میخرم ولی حیف کاش پارسال میگرفتم کاش، کلی میافتادم جلو

حیف شد ولی سال دیگه از تصمیم الانت خوشحال میشی چون خیلیا خبر ندارن میرن طلا میخرن ولی تو نقره میخری بیشتر از اونا سود میکنی

عزیزم من شنیدم دوتومن؟

نه، ولی خیلی رشد کرده همین یک ماه بیشتر از ۱۰۰ هزار رشد داشته گرمی، البته طلا هم رشد داشته ولی پارسال طلا ۷ میلیون بود همزمان نقره ۷۰ هزار بود الان طلا ۱۵ میلیون نقره ۴۵۰

حیف شد ولی سال دیگه از تصمیم الانت خوشحال میشی چون خیلیا خبر ندارن میرن طلا میخرن ولی تو نقره میخری ...

فقط تجربه خرید ندارم، شما تجربه داری؟ ساچمه بگیرم یا شمش؟ کدوم بهتره میخرن

فقط تجربه خرید ندارم، شما تجربه داری؟ ساچمه بگیرم یا شمش؟ کدوم بهتره میخرن

من پول برام نمیمونه پس انداز کنم

ولی ساچمه بهتره چون هر مقدارش لازم داشته باشی میفروشی

شمش مجبوری یدفه همه رو بفروشی

جای مطمئن میشناسم خواستین معرفی کنم