نقره پارسال گرمی ۷۰ هزار بود همش دلم بود بخرم حالا ساچمه یا شمش، شمس یک کیلویی ۷۰ میلیون بود، اطرافیان گفتن نه بدرد نمیخوره فلان من حس خیلی خوبی داشتم انگار خدا بهم گفته بود بخرم نخریدم الان نقره شده گرمی ۴۵۰
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
پروفایل کپی نشه پلیز ❌❌❌❌ خودمم . من فاطمم از یه خونه ی دنج ک تموم دنیامه 🌎🌝 یه دونه 😁 شوهر دارم که پسرخالمه 👫 نزدیک یه ساله رسمی هم شدیم و ازدواج کردیم ازاون عشقای فامیلی 😁😁😁❤❤❤ توی ده باصفا کنار تموم فامیلام زندگی میکنم ( شاید فکر کنی رضایت دارم ولب نه چالش دارم 💔🤣)،سعی میکنم ادم خوبی باشم مگه چندسال قراره تو این دنیا باشیم 😘😘😘😘 من درونگرام از جمع اجتماع فراریم عاشق تنهایی خونه البته طبیعت عشقههههه😙 یه نیمچه اشپزم و عاشق غذا تو تاپیکا اشپزی تگم کنین مرسی عشقای من بوس به لپای تپلی تون 😌💋 همین دیگه 😅 بایییییی 👋 دارم گواهینامه میگیرم اگه تجربه ای از ازمون توشهری داری بگو بهم مرسی جیگر ❤🎀🫀 راستی قنادم سوال داری بپرس
نه، ولی خیلی رشد کرده همین یک ماه بیشتر از ۱۰۰ هزار رشد داشته گرمی، البته طلا هم رشد داشته ولی پارسال طلا ۷ میلیون بود همزمان نقره ۷۰ هزار بود الان طلا ۱۵ میلیون نقره ۴۵۰