2777
2789
عنوان

اعتماد به نفس

75 بازدید | 8 پست

سلام

لطفا اگه کتاب خوبی درمورد اعتماد به نفس میشناسید معرفی کنید

و اگه راه حلی خودتون هم دارید برام بنویسید .

ممنون .

[ لطفا فقط اگر جواب رو میدونید کامنت بذارید ]

خب معمولا من به راه حلی دیده بودم یوتیوب میگف هر لیوان ابی که میخاین بخورین حرفای مثبت درمورد هرچی بگین روش بخونین انگا دعا هر روزم با خودتون جمله های مثبت تکرار کنین سعی کنینم اصن فاز منفی ندین و.... ولی سختم هست

خب معمولا من به راه حلی دیده بودم یوتیوب میگف هر لیوان ابی که میخاین بخورین حرفای مثبت درمورد هرچی ب ...

در واقع با خودمون اصلا بد حرف نزنیم و فقط مثبت بگیم مکررا تا عادت کنیم 👍

( من دقیقا برعکسم ... )

ممنونم 🌹🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینم خودش میتونه قدم بزرگی باشه ها افرین همینجوری بمونخواهش

آره ، اتفاقا داشتم به این فکر میکردم که همیشه درمورد خودم بد میگم و حتی بخوام مثال بزنم یا شوخی یا حرفی که منفی باشه خودمو میگم نه بقیه رو ، حتی بقیه اشتباه کنن من خودمو قربانی میکنم و از خودم دفاع که هیچی تخریب هم میکنم ، بهش میگن self sabotaging یا خود تخریبی ، و اولین قدم حذف این حرفا و واگویه هاست .

الانم که شما گفتی دیگه واقعا مطمئن شدم .

پس اول روی همین مورد کار کنم .

احتمالا بیشتر از کتاب خوندن جواب بده ( شایدم کتاب خوبی در این مورد پیدا کردم )

من ترس از موفقیت هم دارم . فکر میکنم من موفق شم پس بقیه چی ؟ پس منم مثل اونا شکست بخورم که اونا ناراحت نشن و این کارو تقریبا میشه گفت از سال ۹۳ حدودا بیش از ۱۱ ساله انجام میدم .

الان میخوام درستش کنم واقعا .

آره ، اتفاقا داشتم به این فکر میکردم که همیشه درمورد خودم بد میگم و حتی بخوام مثال بزنم یا شوخی یا ح ...

همه یا ادما همشونم اصن نه اکثرا بیشتر دخترا همه اینایی که میگی تجربه میکنن و عادیه فقد باید سعی کنی باهاش راه بیایی که چجوری قراره اصن به این چیزا منفی توجه نکنی و... فقد به خودت باور داشته باش همین.

همه یا ادما همشونم اصن نه اکثرا بیشتر دخترا همه اینایی که میگی تجربه میکنن و عادیه فقد باید سعی کنی ...

واقعا همه اینطورین ؟

پس چرا من فکر میکنم بین اطرافیان فقط من اینجوریم و همه انگشتا رو طرف خودم میگیرم ، ولی بقیه همه انگشتا رو طرفِ فرد مقابل میگیرن و از حقشون دفاع میکنن ، ولی من نه .

مثلا برای آزمون رانندگی رفته بودم بقیه اشتباه میکردن به روی خودشون نمیوردن ، من خاموش کردم چون پشت سریا حرف میزدن گفتم خودم میدونم اشتباه کردم پیاده میشم ، در حالیکه از خودم دفاع نکردم حتی خودمو مقصر دونستم که اونا حرف زدن و عذرخواهی کردم درحالیکه اونا باید معذرت خواهی میکردن آخرشم اونی که حرف زد قبول شد و من نه .

توی محیط کار ، توی روابط ، توی آشناها و .... برخلاف حرف شما همه خودشیفته ان. و این برام عجیبِ که همون آدما که از هر نظر از من امتیازات کمتری دارن اذیتم میکنن و حتی مسخره ام میکنن یا با اهانت و خودبالابینی رفتار میکنن .

واقعا همه اینطورین ؟ پس چرا من فکر میکنم بین اطرافیان فقط من اینجوریم و همه انگشتا رو طرف خودم میگ ...

نه دختر فقد تو نیسی منم یه زمانی مث تو بودم انقد با خودم چرت پرت میگفتم تو زشتی تو دختر بدی.... با اینکه همش برعکس بود یکم سعی کردم رو خودم کار کنم هنوزم بهتر نشدما ولی حداقل نمیزارم بقیه سو استفاده کنن

نه دختر فقد تو نیسی منم یه زمانی مث تو بودم انقد با خودم چرت پرت میگفتم تو زشتی تو دختر بدی.... با ا ...

چیکار کنم ؟

همون جملات مثبت کافیه؟

h🌹ttps://navidak.ir/book/confidence-self-esteem-podcast

اینو دارم گوش میکنم. دقیقا رفتارهایی که میگه رو دارم . ( گل گذاشتم چون نوشته لینک نمیتونی بفرستی )

باید کتاب هم بخونم .

تو بعد از اینکه خودتو خوب کردی چه تغییراتی در زندگی و اطرافت دیدی ؟ واقعا فایده داره ؟ نتیجه ی ملموسش رو دیدی ؟

یه سوال دیگه بخاطر همین مضطربم یا مشکل اضطراب خودش جداست