2777
2789
عنوان

ولنتایم 🤣🤣🤣🤣

| مشاهده متن کامل بحث + 542 بازدید | 59 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یادش بخیر مدرسه میرفتیم بچه ها میخواستن کادو بخرن باهم پول همه میدادیم تا اونی که دوست پسر داره براش ...

وای اره ماهم دقیقا همین بودیم همه لباس خوشگلامون کتونی هامون میبردیم که خوشتیپ بره سرقرار رفیقمون

وای اره ماهم دقیقا همین بودیم همه لباس خوشگلامون کتونی هامون میبردیم که خوشتیپ بره سرقرار رفیقمون

وای ما هم 😅😅😅چون دوستمون نمیتونست از خونه بیاره مامانش شک نکنه هرکی یچی می آورد

بعد ما تا۳مدرسه بودیم الکی بعدش میگفتیم مشاوره داریم بعد با بچه ها میرفتیم 😅😅😅

چقد دلم اون روزا میخواد😍

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

با یه چیز کوچیک سروته ش هم بیار سخت نگیر😅

روز مرد براش جوراب خریدم😂بهش برخورد😅😂

(اخه همون یه روز قبلش بیرون بودیم یه ساعت دید خیلی چششو گرفته بود ۴۵ میلیون😂 نخرید) بعد فکر کرد من ساعتو براش خریدم!!😅 بچم جا خورد

میخوام براش جبران کنم🥲

وای ما هم 😅😅😅چون دوستمون نمیتونست از خونه بیاره مامانش شک نکنه هرکی یچی می آوردبعد ما تا۳مدرسه بو ...

الهی اره دقیقا خانواده ها شک میکردن

بچه های اون نسل خبلی بامعرفت بودن همیشه هوای هم داشتیم منم دلم پر کشید بزای اونموقع ها

روز مرد براش جوراب خریدم😂بهش برخورد😅😂(اخه همون یه روز قبلش بیرون بودیم یه ساعت دید خیلی چششو گرفت ...

واییییی 😅🤣🤣🤣🤣🤣🤣

عاشقتم منم پارسال روز تولدش بهم زنگ زد باذوق و شوق گفت کجایییییی عشقم ؟ گفتم کجا میخاستی باشم سرکارم

بیچاره فسش خوابید فک کرد الان با کیک میرم سورپرایزش کنم 🤣🤣🤣🤣

اخه حال ندلشتم پاشم برم یه شهر دیگه پریودم بودم وسط هفته م بود سرم شلوغ بود ( عقدیم وهرکدوم شهرخودمون)

الهی اره دقیقا خانواده ها شک میکردن بچه های اون نسل خبلی بامعرفت بودن همیشه هوای هم داشتیم منم دلم پ ...

اره خانواده ها خیلی حساس بودن

من یادمه یه روز مدرسه نرفتم اومده بودن جلودرمون چرا دخترتون نیومده تا شماره خونه مادربزرگم داشتن😅😅

آبروم بردن🤣🤣🤣🤣

اره واقعااا فک کن با اون همه حساسیت ها گیر دادن ها چقد پشت هم بودیم

من دوستم چند روز پیش زنگ زده بود میگفت رفتم پیش دوست پسرم ولی گفتم پیش شقایق هستم 🤣

گفتم اوکیه فقط خواستی بری خونه نیم ساعت قبلش بگو بیام دنبالت مامانت ببینه من تورو رسوندم خونه😅

الانم با اینکه متاهلم هوای دوستام دارم

ولی دوران مدرسه استرس هاش و...داستان هاش اونا خیلی حال میداد😅

اره خانواده ها خیلی حساس بودنمن یادمه یه روز مدرسه نرفتم اومده بودن جلودرمون چرا دخترتون نیومده تا ش ...

مارو هرروز تارهای سبیل مون ابروهامون میشمرد ناظم

جلو در می ایستاد و خفتمون میکرد 🤣🤣🤣🤣

غیبت که نمیشد کرد دقیقا شماره اقوام عم داخل پرونده بود زنگ میزدن منو بخاطر کیف صورتی اخراج کردن زندان بود برای خودش🫠🫠

مارو هرروز تارهای سبیل مون ابروهامون میشمرد ناظم جلو در می ایستاد و خفتمون میکرد 🤣🤣🤣🤣غیبت که نمی ...

وای نگو ما هد هم داشتیم....بخدا جلو موهام کچل شده بود 🤣

کافی بود یه دونه سیبیل کم بشه اونجا تیکه تیکه میشدی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ما ۳روز اخراجی واس سیبیل داشتیم😅😅😅

ببین از دور نگاه نمیکردن میومدن تو حلقت🤣🤣