2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

باز این قابل تحمله

من خواب دیدم میخوام برم با یکی ازدواج کنم بعد دیدم بابام باهاش ازدواج کرد و سر سفره عقدن😂😂😂

هرچه مرهم می گذارم بند می آید مگر!؟ ای وطن خون تو از اروند می آید مگر؟

باز این قابل تحمله من خواب دیدم میخوام برم با یکی ازدواج کنم بعد دیدم بابام باهاش ازدواج کرد و سر سف ...

وایی😂🤣🤣

از همه آدما متنفرم خب که چی😐 چه اشکالی داره که خودخواهم و فقط خودمو قبول دارم 🫠 کینه ای بودن چه اشکال داره !?️ کی گفته باید دیگران بخشید😑 به هر حال این منم و و همینجوری خودمو دوست دارم و برای هیچ بنی بشری خودمو تغییر نمیدم😶🌫️ و اینکه اگر میتونستم یه ارزو کنم که براورده شه این بود که جای تانوس باشم و بجای نصف جهان کل جهان نابود کنم یا جای تسلا بودم و با اشعه مرگ همه رو راحت میکردم

منم خیلی وقت پیش خواب دیدم با یکی همسن بابام میخواستم ازدواج کنم

انقدر هم ناراحت بودمممم🤦🏻♀️

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند