2777
2789
عنوان

شریک عاطفی بد

103 بازدید | 5 پست

دوست پسرم خیلی کثافته هرجا میریم بقیه رو نگاه میکنه یا جلوی من باهاشون لاس میزنه یعنی از سر میز پا میشه میره با دخترای دیگه صحبت میکنه اوایل بهش میگفتم گفت چون از حرص خوردنت خوشم میاد ، چند بار اینکارو کرده تا اینکه یک روز توی کافی شاپ از جای من بلند شد (گفت دلم برای قیافه حرصیت) تنگ شده و رفت سر میز یک دختر دیگه و در حین مکالمهش به من چشمک میزد و لبخند در همون موقع یک پسر دیگه که تازه اومده بود کافه با دوستاش اومد سر میز من نشست و شروع کرد به خوش و بش کردن با من و گفت اجازه بدین میزتونو من حساب کنم و منم برای لج دوست پسرم با لبخند گفتم باشه و یکم خندیدم تا اینکه دوست پسرم یهو اومد یقه یارو رو گرفت و شروع کرد به داد و بیداد که مگه خودت ناموس نداری مرتیکه حر.ومی و.... بالاخره که اونجا اومدیم بیرون با کلی دلخوری ، الان من موندم با این مرتیکه روانی کات کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.