بچه هادر این شکی نیست که دوران نامزدی مسخره ترین دورانه حالا برای من مسخره تره من پدر شوهر و مادر شوهرم شبا تو اتاق میخوابن و من و شوهرم توی حال پیش خواهرش و خواهر زادش ک جدا شده از شوهرش برادر شوهرمم چون جلوش راحت نیستم میره اتاق پیش اونا از اونجایی ک جایی نیست خلوت کنیم شوهرم میاد خونه ما گاهی چند ساعت میمونه بنظرتون کار من درسته ک میارمش خونمون چون واقعا مکان نداریم خونه خودشونم هیچوقت خالی نمیشه مجبورم ب مادرم بگم بره جایی ک همسرم بیاد پدرمم همیشه سرکاره روزا
اینا رو نمیدونم ولی تجربه ثابت کرده اگر خونتون توی یک شهره هیجوقت شب خونه مادرشوهر نمون
تا همیشه احترامت و ب عنوان یک مهمان بزارن
ای کاش بفهمم جرا اون یکی کاربریم ترکید 1۳۹۹/۱۲/۷ ۱۴۰۱/۸/۱ انشاالله بعدیش چیزی باشه ک میخامامید روزی ک بیام تاپیک بزنم ب آرزوی دلم رسیدم. برام دعا کنید ک ب آرزوی دلم برسم ممنون امروز1404/10/29 ارزوی دلم رسیدن ب عشق شیش سالم بود ک حدودا یکسالی میشه از هم حدا شدیم سخت بود ولی شد اون با دختر عموش ازدواج کرد رفت منم فراموشش کردما و خداروشکر میکنم نرسیدم بهش هرچیزی یه حکمتی داره. من کور بودم و ندیدم اون همه کاری میکنه هشت بار خیانت شو بخشیدم شکاک بودنش و مرد سالار بودنش و حمایت نکردناشون کتک زدناشو هیچی شو ندیدن ولی خدا دید و گفت با دختر من نه و خلاص شدممممم
لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌
بگو درست نیست مامان بابات و بهونه کن اصلا از صبح برو تا سر شب ولی شب نمون
ای کاش بفهمم جرا اون یکی کاربریم ترکید 1۳۹۹/۱۲/۷ ۱۴۰۱/۸/۱ انشاالله بعدیش چیزی باشه ک میخامامید روزی ک بیام تاپیک بزنم ب آرزوی دلم رسیدم. برام دعا کنید ک ب آرزوی دلم برسم ممنون امروز1404/10/29 ارزوی دلم رسیدن ب عشق شیش سالم بود ک حدودا یکسالی میشه از هم حدا شدیم سخت بود ولی شد اون با دختر عموش ازدواج کرد رفت منم فراموشش کردما و خداروشکر میکنم نرسیدم بهش هرچیزی یه حکمتی داره. من کور بودم و ندیدم اون همه کاری میکنه هشت بار خیانت شو بخشیدم شکاک بودنش و مرد سالار بودنش و حمایت نکردناشون کتک زدناشو هیچی شو ندیدن ولی خدا دید و گفت با دختر من نه و خلاص شدممممم