2777
2789
عنوان

دوران نامزدی

146 بازدید | 14 پست

بچه هادر این شکی نیست که دوران نامزدی مسخره ترین دورانه حالا برای من مسخره تره من پدر شوهر و مادر شوهرم شبا تو اتاق میخوابن و من و شوهرم توی حال پیش خواهرش و خواهر زادش ک جدا شده از شوهرش برادر شوهرمم چون جلوش راحت نیستم میره اتاق پیش اونا از اونجایی ک جایی نیست خلوت کنیم شوهرم میاد خونه ما گاهی چند ساعت میمونه بنظرتون کار من درسته ک میارمش خونمون چون واقعا مکان نداریم خونه خودشونم هیچوقت خالی نمیشه مجبورم ب مادرم بگم بره جایی ک همسرم بیاد پدرمم همیشه سرکاره روزا

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اینا رو نمیدونم ولی تجربه ثابت کرده اگر خونتون توی یک شهره هیجوقت شب خونه مادرشوهر نمون

تا همیشه احترامت و ب عنوان یک مهمان بزارن

ای کاش بفهمم جرا اون یکی کاربریم ترکید 1۳۹۹/۱۲/۷ ۱۴۰۱/۸/۱ انشاالله بعدیش چیزی باشه ک میخام امید روزی ک بیام تاپیک بزنم ب آرزوی دلم رسیدم. برام دعا کنید ک ب آرزوی دلم برسم ممنون امروز1404/10/29 ارزوی دلم رسیدن ب عشق شیش سالم بود ک حدودا یکسالی میشه از هم حدا شدیم سخت بود ولی شد اون با دختر عموش ازدواج کرد رفت منم فراموشش کردما و خداروشکر میکنم نرسیدم بهش هرچیزی یه حکمتی داره. من کور بودم و ندیدم اون همه کاری میکنه هشت بار خیانت شو بخشیدم شکاک بودنش و مرد سالار بودنش و حمایت نکردناشون کتک زدناشو هیچی شو ندیدن ولی خدا دید و گفت با دختر من نه و خلاص شدممممم

تو خونشون نرو وقتی شرایط تنها شدن نیست

هتل و .. هم میتونین بریم

خونه شما بیاد آره خوبه

مثل شیشه باش هر کی شکستت ببرش ___ یـܘ ܝ‌وܝ̇‌ ܣـܩـࡅ߳ـوܝ̇ߺـو ܩیܦ̇ܝ‌وܢܚ݅ܩܢ ܢܚ݅یܝ‌ܭߊ‌ܭߊ‌ئو ܩیـܟܿܝ‌ܩ:)من عجیب نیستم من یه نسخه محدودم🤍 ߊ‌ࡅ߭ܧܥ‌‌ ࡅ߳ࡐ‌ ܥܼܥ̇‌‌ߊ‌ܢ̣ܨ ࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܭܘ ܝ݆ߺܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ࡅ߳ࡐ‌ ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ حࡐ‌ߊ‌ܢܚܩܢ ܢ̣ܣࡅ߳ߺߺܙ ܩࡍ߭ ܢܚ݅ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܝ‌ܭَࡅ࡙ܝ‌ ࡅ߳ߊ‌ࡅ݅ߺࡅ࡙ܝ‌ࡅ߳ߺߺܙ ܝ‌ࡐ‌ ܧܠܢ̣ܩܢ ࡅ߭ܩࡅ࡙ܢܚ݅ܘ ܭࡅ߭ܥ‌‌ ߊ‌ࡎܠߊ ߊ‌ܝ̇‌ࡅ߳ߺߺܙ ܥ‌‌ܠܙ ࡅ࡙ܘ ܩܫ̇ܝ‌ࡐ‌ܝ‌ ܢ̣ܨ ܭܠܘ ࡅ߭ܭَߊ‌ܘ ܧܠܢ̣ܚ݅ࡍ ࡅ࡙ܘ ܥ̇‌‌ܝ‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܢܚ݅ܥ‌‌ܘ ܩܨ ܥ‌‌ࡐ‌ࡅ߭ܨ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܥ‌‌ܠܙ ࡐ‌ ࡅ߳ܫ̇ࡅ࡙ࡅ࡙ܝ‌ ܝ‌ܦ̇ࡅ߳ߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ܟܿࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ ܩࡐ‌ࡅ߭ܥ‌‌ܩܢ ࡅ߳ࡐ‌ܨ ܭߊ‌ܝ‌ܚ݅ࡍ ߊ߬ܟܿܘ ܩࡍ߭ ߊ‌ࡎܠߊ‌ً ߊ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܢܚ݅ܭܠܨ ࡅ߭ܢ̣ࡐ‌ܥ‌‌ܩܢ تو خودتو داری نمیدونی نداشتنت یعنی چی :)!                                                          به غم کسی اسيرم که ز من خبر ندارد 🤍 گاهی وقتا احمقانه‌ترین و دست‌نیافتنی‌ترین رویاها و ایده‌ها می‌شن نقطه پرتاب تو....

خونشون نمون

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               
یعنی نخوابم خونشون؟

نه اصلاااا برا خودت ارزش قائل بشو وقتی شرایطش نیس نرو

نشو اون آدمی ک با همه چی کنار میاد

بعدا جاری بیاری برا اون همه چی اوکیه

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯
اخه نامزدم نمیزاره میگ الا و بلا بمون

بگو درست نیست مامان بابات و بهونه کن اصلا از صبح برو تا سر شب ولی شب نمون

ای کاش بفهمم جرا اون یکی کاربریم ترکید 1۳۹۹/۱۲/۷ ۱۴۰۱/۸/۱ انشاالله بعدیش چیزی باشه ک میخام امید روزی ک بیام تاپیک بزنم ب آرزوی دلم رسیدم. برام دعا کنید ک ب آرزوی دلم برسم ممنون امروز1404/10/29 ارزوی دلم رسیدن ب عشق شیش سالم بود ک حدودا یکسالی میشه از هم حدا شدیم سخت بود ولی شد اون با دختر عموش ازدواج کرد رفت منم فراموشش کردما و خداروشکر میکنم نرسیدم بهش هرچیزی یه حکمتی داره. من کور بودم و ندیدم اون همه کاری میکنه هشت بار خیانت شو بخشیدم شکاک بودنش و مرد سالار بودنش و حمایت نکردناشون کتک زدناشو هیچی شو ندیدن ولی خدا دید و گفت با دختر من نه و خلاص شدممممم

اخه نامزدم اسرار داره

با زبون خوش و سیاست و نه با دعوااااا و اعصاب خوردی

باهاش صحبت کن و شرایط و توضیح بده

اون زمان که خبر رفتن تو. تو سرم زوزه کشید من شدم زمزمه گرگ و تنم خونه شیر....ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴍᴀᴛᴛᴇʀꜱ ᴀɴʏᴍᴏʀᴇ🖤👩🏻‍🦯