2777
2789
این دوستت به شما خیانت کرده بوده یا به شوهرش ؟

بعد نامزدی دیگ جواب تلفن نداد هر روز خونه ما بود دیگه اواخر نگرانش شدم

نامزدیش هم دعوت نکرد عروسی دعوت کرده بود خودم نرفتم همه میگفتن اینا ک دوست صمیمی بودن چرا نیاومده گفته بودن چون من پسررو دوست داشته در حالی که من اصلا نمیشناختم اعصاب خوردی پیش اومد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه بخیل . اخرش چی شد

چیزی نشد به مکافات دعا پیدا شد و باطل شد و دوست شدیم باز با پسره ولی برگشت به خود دوستم اون پسری که میخواستش به اسم ازدواج از دوستم سو استفاده کرد و رفت زن گرفت بعدشم دوستم مریضی های زیادی گرفت همش دکتر اینا

چب بیشرف تا چه حد اوکی شده بود ؟

فامیلشون بود یارو

تو اون تولده هم حضور داشته هی بیرون هم میرفتن باز هی به من الکی میگفت باز دوباره اومده میخاد با تو آشتی کنه مخاست برا تو تولد بگیره ک من چیزی نگم یه لباس دیدیم زنگ زد بهش بهم پول بده بگیرمش پباماشون نشون داد دیدم مثلا نوشته ملیکام چیزی شده نگران شدم عزیزم یا میم مالکیت بعذ گفتم چرا همچین میگه باز سعی. داشت بگه نهه نهه