2777
2789

طلاق منفور ترین حلال خداست

وقتی ادم انقدر راحت عاشق بشه و دل بکنه تکلیف بچه هایی که این وسط تشکیل شدن چیه!

اصلا منطق نداشت این حرفها

بله درسته که ادم قرار نیست به زور زندگی رو تحمل کنه

ولی نه انقدر راحت کا ایشون گفت

شکر زیادی خورده وقتی با تمام محبت و طراوت یک عمر عاشق ی مردی شد و باهاش ازدواج کرد...مرده هم برگشت گفت عزیزم من دیگه عاشقت نیستم خداحافظ اونوقت می فهمه دنیا دست کیه....ادم وقتی متاهله نباید چشمش دنبال نامحرم بچرخه که بخواد دوباره هزارتا حس دیگه رو تجربه کنه....دو روز تو این دنیا می خوایم زندگی کنیم بسه چقدر دل شکستن و هزار کوفت و کار دیگه به هوای ازادی...بسه بابا جمع کنن این اداها رو...با عشق انتخاب کردن پاش وایستن..یعنی چی دیگه عاشقت نیستم فقط دوست دارم... می خوام برم تو ی رابطه دیگه ورود کنم...جل الخالق .... پس فردا هم باید بره به ی رابطه دیگه ورود کنه اینجوری که این خانم می گه...کلا هی تا اخر عمر باید در حال ورود و خروج باشه والا

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم جدا شدن خیلی بهتر از خیانت دیدن هست‌...

ولی اینکه ادم متاهل و با تعهد بابد نگاهشو حفظ کنه در مرحله ی اول...ولی واقعا طرفو نخواست نره خودشو یه جا ارضا کنه بعد همسرش رو مثل یه تیکه چوب فرض کنه...

و دوم اینکه اگر ادم بخواد هر طرف نگاه کنه عاشق شه فک کنم ماهی یه بار باید تعویض کنه..

فکر کنم بهترین و پیشگیرانه ترین راه برای حفط زندگی کنترل نگاه و درست معاشرت کردن (چه مرد چه زن)هست...

الانم که جامعه فوق العاده خراب شده..خدا به داد همه برسه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

خب اینکه با ازدواج نباید حس اسیر بودن باهات باشه درسته ولی مرحله دوم حرفشو قبول ندارم. ینی چی که از کسی خوشت بیاد بگی دوست دارم ولی عاشقت نیستم ؟؟؟؟؟ تموم کنی بری !!!!!

پس تعهد چی میشه این وسط ؟؟؟؟

بعضیها که مشکل دارن توی زندگی شون اونم مشکلای بزرگ و حل نشدنی بحثش جداست

ولی صرفا بخاطر اینکه یه روز شاید یکی بهتر از همسرت دیدی و دلت رفت .....

این بی اخلاقی هستش از نظر من 

عاشقتونم عشقای من   
شکر زیادی خورده وقتی با تمام محبت و طراوت یک عمر عاشق ی مردی شد و باهاش ازدواج کرد...مرده هم برگشت گ ...

دقیقا دیگه نمیشه زندگی. میشه رابطه پس از رابطه. یعنی شخص هیچ احساس لذتی از زندگی نمیبره چون احساس میکنه جاش محکم و پایدار نیست. یک زندگی متزلزل و بی روح. هر دم در پی این شد و هر دم در پی آن

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
طلاق منفور ترین حلال خداست وقتی ادم انقدر راحت عاشق بشه و دل بکنه تکلیف بچه هایی که این وسط تشکیل ش ...

این روابط زیاد برای افراد متاهل کاربرد نداشت واقعا چونکه بقول شما بچه ها چی...

البته ۲نفر بچه دار شدن باید با توافق باشه و فکراشونو کرده باشن...

اگر آدم بخواد هردقه عاشق شه نمیشه که...

کنترل رابطه با نامحرم مهمترینه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
خب اینکه با ازدواج نباید حس اسیر بودن باهات باشه درسته ولی مرحله دوم حرفشو قبول ندارم. ینی چی که از ...

عزیزم چون دوروبرشون متاهلای خوش تیب زیاده داره راه اونا رو هموار می کنه که می گه از نظر من اشکال نداره برید به زنتون بکید دیگه عاشقش نیستید و تموم کنید 

آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است 
چی هست نتم ضعیفه باز نمیکنه

سامیه لک(بازیگر)

نظرش راجعبه خیانت رو گفت