2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

| مشاهده متن کامل بحث + 223 بازدید | 23 پست
میشه بگی چ آزمایشی برات نوشت ؟ خون یا پاپ اسمیر؟ یا یچیز دیگه

هم پاپ اسمیر میگیره ازهمون نمونه ای ک برای پاپ اسیرمیفرسته ازمابشگاه ی اچ پی وی هم میگیرن ینی باهمون نمونه ک برا پاپ اسمیرمیگیره بررسی میشه فقط باید برات جدا تست اچ پی وی بنویسه

هم پاپ اسمیر میگیره ازهمون نمونه ای ک برای پاپ اسیرمیفرسته ازمابشگاه ی اچ پی وی هم میگیرن ینی باهمون ...

خب من دخترم

نمیشه پاپ اسمیر بدم

دخول نبود

رابطه سطحی بود

دو هفته بعد از رابطه متوجه شدم نامزدم مبتلاس

و زایده زد برای اون

مدرس زبان انگلیسی:)🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از گردنت افتاده زگیل معمولی همه رو برو بسوزون hpv فقط از رابطه ج منتقل میشه اگرم می ترسید برید ج آزم ...

خداکنه معمولی باشه...فقط چون اونجازده میگم لابد تناسلیه ک اون قسمت زده

خب من دخترمنمیشه پاپ اسمیر بدمدخول نبودرابطه سطحی بوددو هفته بعد از رابطه متوجه شدم نامزدم مبتلاس و ...

ای بابا..اگر منظورازنامزد دوس پسره ک خدا خیرش نده اخه چرا اجازه دادی بش...و اینک باید بادکتر مشورت کنی ک جور دیگ ای میشه ازمایش بدی یا ن...

خب من دخترمنمیشه پاپ اسمیر بدمدخول نبودرابطه سطحی بوددو هفته بعد از رابطه متوجه شدم نامزدم مبتلاس و ...

لطفا هر چ سریع تر برو دکتر .با اون پسره هم فعلا رفت و امد نکن.این جور بیماری ها فک کنم زود تر بری دکتر بهتره.البته ایشاللع ک هیچی نباشه