2777
2789
لینکشو داری بفرستی عریزم؟ آره حتما

مرسی عزیزم دلم

قسمت کتابخانه پزشکی

انتشارات کامران احمدی

@medical_jozveh_bot

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

جلسه 25و 26 فیزیک جامع شروع از مهر شجاعی رو میتونی لینک ویدئوش رو از تلگرام در بیاری برام بفرستی یک دنیا ممنون میشم نیاز فوری دارم🙂↕️

این دوتا فیلم رو مد نظرم بود بازم ممنون

عشقم درخواست دادم بهت میشه واسم بفرستی

شدیدمحتاج دعاتم🫠"اکنون بنظرمیرسدکه صبورتر شده ام اما چراغی در وجودم خاموش شده است که دوست داشتم تا ابد روشن بماند...تمام من درگیر اوست .💔

فداسرت قشنگم میفرستم استفاده کنید فقط اینجا میترکه درخواست بدید

میشه لطفا برای منم بفرستی؟؟ خیلی نیاز دارم فردا امتحان دارم همه فایل هام اونجان خواهش میکنممم

و واقعاً کار میکنه یا دروغه؟