2777
2789
عنوان

استپ وزنی

54 بازدید | 6 پست

سلام بچه من رژیم گرفتم و حتی قند را کامل حذف کردم اما وزنم استپ شده و اصلا کم نمیشود فقط صورتم لاغر شده که شاید به خاطر مصرف نکردنه قند

چیکار کنم به نظرتون

توی خونه ورزشم میکنم پیاده روی ام دارم

غذامم طبق رژیم مصرف میکنم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

از مشاور تغذیه چون دوران شیردهی ام هستم

بخاطر شرایطی که داری فکر نکنم اینجا جواب درستی بگیری یا حداقل جوابی که میگیری راه امن و علمی ای نیست ، بنظرم با پزشکت مشورت کنی خوب باشه

از یه مشاور تغذیه گرفتم چون دوران شیر دهی ام هستم همه چی مصرف میکنم اما کم میوه و سبزیجاتم معمولی می ...

فردا رژیمتو بشکن و یه مقدارم بیشتر از روال عادی بخور بعد مجدد ب روال قبل برگرد،اگ اوکی نشد دگ یا مشاورتو عوض کن یا اینک فعلن صب کن تا این دوره تموم شه

«خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار» ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷