«خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار»ن ترکم ن کردمن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷 آدمی که می ترسد چیزی را بخواهد،آن را ایده آل می کند تا آن چیز از دسترس خارج به نظر بیاید،آن وقت است که توانسته است نتوانستن خود را در عمق وجودش به نخواستن تبدیل کند
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
از یه مشاور تغذیه گرفتم چون دوران شیر دهی ام هستم همه چی مصرف میکنم اما کم میوه و سبزیجاتم معمولی می ...
فردا رژیمتو بشکن و یه مقدارم بیشتر از روال عادی بخور بعد مجدد ب روال قبل برگرد،اگ اوکی نشد دگ یا مشاورتو عوض کن یا اینک فعلن صب کن تا این دوره تموم شه
«خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار»ن ترکم ن کردمن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷 آدمی که می ترسد چیزی را بخواهد،آن را ایده آل می کند تا آن چیز از دسترس خارج به نظر بیاید،آن وقت است که توانسته است نتوانستن خود را در عمق وجودش به نخواستن تبدیل کند