2777
2789
عنوان

استپ وزنی

54 بازدید | 6 پست

سلام بچه من رژیم گرفتم و حتی قند را کامل حذف کردم اما وزنم استپ شده و اصلا کم نمیشود فقط صورتم لاغر شده که شاید به خاطر مصرف نکردنه قند

چیکار کنم به نظرتون

توی خونه ورزشم میکنم پیاده روی ام دارم

غذامم طبق رژیم مصرف میکنم

چ رژیمی گرفتی

«خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار» ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷 آدمی که می ترسد چیزی را بخواهد،آن را ایده آل می کند تا آن چیز از دسترس خارج به نظر بیاید،آن وقت است که توانسته است نتوانستن خود را در عمق وجودش به نخواستن تبدیل کند

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

از مشاور تغذیه چون دوران شیردهی ام هستم

بخاطر شرایطی که داری فکر نکنم اینجا جواب درستی بگیری یا حداقل جوابی که میگیری راه امن و علمی ای نیست ، بنظرم با پزشکت مشورت کنی خوب باشه

از یه مشاور تغذیه گرفتم چون دوران شیر دهی ام هستم همه چی مصرف میکنم اما کم میوه و سبزیجاتم معمولی می ...

فردا رژیمتو بشکن و یه مقدارم بیشتر از روال عادی بخور بعد مجدد ب روال قبل برگرد،اگ اوکی نشد دگ یا مشاورتو عوض کن یا اینک فعلن صب کن تا این دوره تموم شه

«خدایا عقیده مرا از دست عقده ام مصون بدار» ن ترکم ن کردم ن لرم ن عربم ن مازندرانیم ن شیرازیم ن..من ایرانیم🇮🇷 آدمی که می ترسد چیزی را بخواهد،آن را ایده آل می کند تا آن چیز از دسترس خارج به نظر بیاید،آن وقت است که توانسته است نتوانستن خود را در عمق وجودش به نخواستن تبدیل کند

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز