2777
2789

داداشم و عمه بابام یعنی مثل دوتا بچه با هم کل دارن داداشم متنفره ازش اونم مدااااااااام میگه این چه ریختیه این چه لباسیه شبیه آدمای خیابونی هستی فلان خلاصه داشتم تصویری با داداشم میگرفتم یهو گفت صبر کن عمه پیام داد نشونم داد با هم چت کرده بودن بعد دیدم عمه بابام یه گیف فرستاده یه خره که یهو تبدیل به گل میشه کلا همه گیف هاش همینه یهو می بینی قطار تبدیل به دسته گل میشه داداشمگفت نگاه گیف هاش کهیر زدم دیدم خودش یه گیف براش فرستاد همین ایموجی کیک یزدیه عنه چیه یهو تبدیل به یه سبد گل شد گفتم خدا لعنتت کنه این چیع فرستادی نشون بابا میده گفت اتفاقا میخوام نشونش بده ملت با کی چت میکنه وضعیت منو نگاه کن😂😂😂

منو و عشقم بعد هشت سال بهم رسیدیم😍❤️۱۴۰۳/۰۸/۲۳ماندگار ترین و بهترین شب زندگیم 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بهش میگن گیفت صوت صفیر بلبلی😂😂

🧸از اون عروسک بچگی هات که همیشه ترس گم شدنش رو داشتی چه خبر؟📰از اون روزنامه دیواری دوران مدرسه که به خاطرش با دوستت دعوات شد چه خبر؟ 📝از اون امتحان ریاضی که شب قبلش از استرسش خوابت نمیبرد و دستات میلرزید چه خبر؟ 🧪از اون نمره امتحان علوم که به خاطرش گریه کردی چه خبر؟👐 از خودت چه خبر؟ اونا همه تموم شدن و خاطراتشون هم تا وقتی این متنو نخوندی یادت نیومد.بیشتر حواست به خودت باشه❤️ خیلی دلم میخواست همیشه بگم به قول فلان استادمون که فلان حرفو میزد،ولی متاسفانه چنان حافظه ضعیفی دارم که نه حرفشون یادم میاد نه فامیلیشون. حرفای قشنگی میزدن،خودتون پند بگیرید🤣🤣