2777
2789
عنوان

کسی هست زبان تدریس کنه

107 بازدید | 28 پست

منظورم تدریس تو موسسه س خصوصی اینا نه بچه ها من رشتم همینه تو دانشگاه میخوام تدریس کنم ولی هرجا میرم تست میگیرن زنگ نمیزنن میشه هر کی بلده راهنمایی کنه چیکار باید کنم؟یا چی بخونم که بتونم خودمو به سطح قابل قبول برسونم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله عزیزم ولی دیدم نمیصرفه رها کردم حقوقش پایین بود

میشه راهنمایی کنید چه منابعی خوندین برای مصاحبه یا کلا چیکار کردین پذیرش شدید؟سطحتون در چه حد بود؟

میشه راهنمایی کنید چه منابعی خوندین برای مصاحبه یا کلا چیکار کردین پذیرش شدید؟سطحتون در چه حد بود؟

advanced رفتم مصاحبه منابع خاصی نخوندم بهم موضوع دادن گفتن تدریس کنم برای روز دمو منم رفتم یه جا اصلا زنگ نزد ولی دو جا زنگ زدن. قبلش بگو دموت در مورد چیه

😎💚🐬
advanced رفتم مصاحبه منابع خاصی نخوندم بهم موضوع دادن گفتن تدریس کنم برای روز دمو منم رفتم یه جا اص ...

اخه دمو ندادن بهم تا حالا رفتم فرم پر کردم چند تا سوال پرسیدن به انگلیسی مثلا راجب رشته و انگیزه از کار اینا بعدم میگن برو زنگ میزنیم که نمیزنن

اخه دمو ندادن بهم تا حالا رفتم فرم پر کردم چند تا سوال پرسیدن به انگلیسی مثلا راجب رشته و انگیزه از ...

جدی؟ داخل فرمت رزومتو نوشنی؟ باید اصولا زنگ بزنند الان البته خیلی اوضاع اقتصادی به هم ریخته

😎💚🐬
اگر خیلی علاقه داری دوریTTcسفیز بردار استخدامت میکنند بدون دردسر

واقعا؟برم موسسه سفیر بگم برای دوره TTC اومدم قبول میکنن ؟یا تست داره قبلش تایین سطح اینا؟

بله عزیزم ولی دیدم نمیصرفه رها کردم حقوقش پایین بود

من هم مسیرم تدریس زبان هست حتی رشتم توی دانشگاه آموزش زبان هست. میشه بهم چند تا نصیحت بکنی که تو مسیرم بدرد بخوره(بنظر میاد که با تجربه هستی)