2821
2789

بله بنویس پشتش هم آیت الکرسی بنویس تا کن یه جا نگه دار من پارسال ماشین میخواستم خیلی ناامید بودم که بتونم بخرم امسال اون برگه رو که پیدا کردم دیدم که نوشته بودم و امسال خریدم

افراط در هیچ عقیده ای رو نمیپذیرم 🩷🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله بنویس پشتش هم آیت الکرسی بنویس تا کن یه جا نگه دار من پارسال ماشین میخواستم خیلی ناامید بودم که ...

میخام ماشینمو عوض کنم میشه بنظرت طی یکی دوماه اینده؟

اره نوشتن خیلی تاثیر داره

برو جاهایی که انرژی بالایی داره مثل مناظر خیلی خاص مثل قله یه کوه کنار دریا یا رودخونه و به خواستت فکر کن و از خدا بخواه خیلی تاثیر داره

فقط مراقب باش چیز درستی بخوای، من یکیو میخواستم فکر نمیکردم هیچ وقت با من ازدواج کنه ولی انقدر انرژی فرستادم الان یه بچه هم داریم ولی عین سگ پشیمونم😂

اره نوشتن خیلی تاثیر دارهبرو جاهایی که انرژی بالایی داره مثل مناظر خیلی خاص مثل قله یه کوه کنار دریا ...

الهی بگردم خوش بخت باشین😂

دعا کنم ماهم ماشینمو عوض کنیم یکی بهتر بخریم

اره نوشتن خیلی تاثیر دارهبرو جاهایی که انرژی بالایی داره مثل مناظر خیلی خاص مثل قله یه کوه کنار دریا ...

چند دفعه بنویسم یک جمله رو

مثلا خدایا شکرت ک فلان ماشینو خریدیم چندبار؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز