2777
2789
عنوان

چرا بعضیا نمیگن❓️

142 بازدید | 7 پست

جدیدا تو سایت ی چیزی دیدم واقعا برام سوال شده

چرا کسایی که خودشون تو راه و تصمیماتشون سختی کشیدن هیچوقت اشتباهشونو قبول ندارن؟

دیدم کاربری خیلی وقت پیش از مشکلاتش با همسر نظامیش گفته ولی تو تاپیکی که خواستگار دختره نظامی بوده طرفداری کرده

یکی از سختی هایی که به خاطر ازدواج تو سن کم تحمل کرده گفته ولی تو تاپیک های کودک همسری دفاع میکنه

یکی از خیانت پدرش گفته( که احتمالا چقدر آرامش زندگیشون رو گرفته) ولی تو تاپیک خیانت به نوعی طرفداری میکنه

حالا منظورم این نیست بیان بگن وای ما خیلی بدبختیم ما خیلی سختی کشیدیم ولی خب اگر میخوان راهنمایی کنند از مشکلات و سختی های تصمیماتشون بگن بعدش هم بگن خداروشکر حالا زندگیمون خوبه و در حال حاضر تونستیم از پس مشکلات بر بیایم ولی هیچکس اصلا قبول نداره انگار قضیه چیه؟

و اینکه خانما من واقعا نمیخوام تو تاپیک بحث نظامی ها و خیانت و ... بشه چون تهش خوب تموم نمیشه پس لطفا خیلی از اصل ماجرا دور نشید ❤️🤝🏻

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو هرچیزی بیشتر ضعف داشته باشی بیشتر ازش دفاع میکنی

من خودم کنکوری که بودم نتیجه ها که اومد همش میگفتم وای حقمو خوردن سوالا پخش شده بود و هزار تا چرت و پرت دیگه😂

درحالی که هیچ وقت نمیگفتم که خودم کم درس میخوندم و درست نَشستم تست بزنم چون باور داشتم نهههه من خوب خوندم🫢😂

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم