2777
2789
عنوان

دلم نی نی میخواد

161 بازدید | 15 پست

این ماه دوفامد.متفورمین.لتروزول.کوالی فول.واوابوست خوردم همراه با آمپول اچ جی سی.آمپول سینال آف .....

اما پریود شدم بازم یه دل سیر گریه کردم💔

پریودم نامنظم ۲یا ۳ماه یکبار پریود میشم...خواهرام هم دقیقا همینطور بودن وبه سختی باردار شدن..

فکر میکردم این ماه باردارم چندروز از قطع دوفامد گذشته بود وپریود نشدم خیلی امیدوار شدم یهو امروز دیدم پریود شدم💔

مطمئنم خدا صلاحمو میدونه اما دست خودم نیست میشینم گریه میکنم..

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

گریه نکن عزیزم حتما حکمتی داره،انشالله دامنت سبز بشه خواهر جونم،اولاد سالم و صالح خدا بهت ببخشه

من از پیشکسوت های سایتم،سال96 اینا عضو شدم،کاربریم رفت...شمایی که داری این امضا رو میخونی امیدوارم هرچی توی دلته برآورده به خیر بشه برات...اگر دلت خواست بگو برات صلوات بفرستم...

دوفامد واسه تنبلیه؟؟ چطوریه دکتر به بعضیا متفورمین میده؟؟؟من فقط لتروزول و کلومیفن و ویتامین میخورم

دوفامد چندین استفاده داره بستگی به دوز وزمان مصرفش .اصولا کارش تنظیم هورمون هاست..

متفورمین هم معمولا برای تنبلی تخمدان میدن

دوفامد حتی برای جلوگیری از سقط هم در دوران بارداری تجویز میشه.

ببخشید عزیزم واصعا قصد جسارت و فضولی ندارم ولی تو این اوضاع نمیترسین اون بچه پس فردا از وجودش شاکی و ...

کدوم شرایط؟

اگه شرایط اقتصادی رومیگید که روزی دهنده همین بچه خداست..به قول معروف قیمت ارزاق عوض شده رزاق که تغییری نکرده.

کدوم شرایط؟اگه شرایط اقتصادی رومیگید که روزی دهنده همین بچه خداست..به قول معروف قیمت ارزاق عوض شده ر ...

اینکه اون بچه دلش نخواد تو این شرایط زندگی کنه

چون به هرحال شما مسئول هستین

چمیدونم اگه بخواد کاری کنه یا مهاجرت کنه ولی امکانش نباشه

یا نتونه اون سطح توقعی که داره رو از جانب شما تامین کنه

اینکه اون بچه دلش نخواد تو این شرایط زندگی کنهچون به هرحال شما مسئول هستینچمیدونم اگه بخواد کاری کنه ...

مثلا اونور دنیا گل وبلبل..?

اومدن این بچه باخداست..وقتی خدا میده پس رزقش روهم میده..ومعتقدم وقتی زن ومردی باتوجه وخواست خدا بچه ای رو به این دنیا میارن ودرست تربیتش کنن اون بچه هیچوقت به پدرومادر خودش چنین حرفی نمیزنه..

شرایط اقتصادی بد هست اما کسی که بخواد میتونه تواین شرایط کسب وکار وزندگیش رو هم داشته باشه

مثلا اونور دنیا گل وبلبل..?اومدن این بچه باخداست..وقتی خدا میده پس رزقش روهم میده..ومعتقدم وقتی زن و ...

خیلی عمقی تر از چیزی که میگین منظورمه !

ایشالا اگه به صلاحتونه دامنتون سبز بشه