2777
2789
عنوان

درک کنیم همو

94 بازدید | 11 پست

همه میدونن وضع خرابه اما اگه یه پسر بیست و چند ساله با ۳۰ میلیون تومن درآمد بیاد خاستگاریشون قبولش نمیکنن . از طرفی هم ناراحتن چرا ازدواجا کم شده و خاستگار ندارن .

همه میخوان از ازدواج برای رسیدن به زندگی دلخواهشون استفاده کنن هیچ کس نمیخواد این زندگی رو در کنار شریک زندگیش بسازه .

البته من با اون دسته از مردهایی ک از سازگاری خانوم ها سواستفاده میکنن کاری ندارم. من انتخاب های درست و دارم میگم ک باید از خودمون شروع بشه تا یک زندگی با آدم درستش ساخته بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من با توجه به اینکه مهریه رو برداشتن حق طلاقم ندادن به زنها باید خیلی دقت کنی که اون ازدواج چه سودی برات خواهد داشت و اصلا درک نکن چون درکی نخواهی دید

بهشتم اونورش باشه به این برزخ نمی ارزه...
به نظر من با توجه به اینکه مهریه رو برداشتن حق طلاقم ندادن به زنها باید خیلی دقت کنی که اون ازدواج چ ...

تا وقتی به ازدواج به چشم یه معامله نگاه کنی هیچ وقت درک هم نخواهی شد . ۱۴ تا سکه مهریه الان از کل زندگی خیلی بیشتره

تو پیامم توضیح دادم قشنگ بخونین

خوندم به خداهرجامیری شده نصیحت برازنا،چرایکی نمیگه مردحسابی زنی که با۳۰تومن میادباهات زندگی کنه قدرشوبدون فرداجایی رسیدی قدرنشناس نباش

درثانی بهتره هرکس باروحیات خودش دراین موردتصمیم بگیره ،براچی توصیه ونصیحت و..

به نظر من با توجه به اینکه مهریه رو برداشتن حق طلاقم ندادن به زنها باید خیلی دقت کنی که اون ازدواج چ ...

احسنت ،این حرفایی که میگن معامله وغیره شعاره عاقلانه وباچشم بازبایدزندگی کردنه شعاری

خوندم به خداهرجامیری شده نصیحت برازنا،چرایکی نمیگه مردحسابی زنی که با۳۰تومن میادباهات زندگی کنه قدرش ...

توصیه یه پیشنهاده اجبار نیست . چرا انقدر مقاومت میکنید. من میگم باید انتخاب درستی داشته باشید تا مردتون هم قدرتونو بدونه .

تا وقتی به ازدواج به چشم یه معامله نگاه کنی هیچ وقت درک هم نخواهی شد . ۱۴ تا سکه مهریه الان از کل زن ...

همون ۱۴ تا رو هم برداشتن و باید حق طلاق رو حداقل میدادن به خانومها وگرنه میشه برده داری و من نیازی به درک شدن از سمت یه پسر بی پول پر ادعای مردسالار ندارم نگران نباش

احسنت ،این حرفایی که میگن معامله وغیره شعاره عاقلانه وباچشم بازبایدزندگی کردنه شعاری

با مظلوم نمایی و جیب خالی میان جلو بعد که خرشون از پل گذشت شروع میکنن هارت و پورت کردن و مثل مار افعی چنبره زدن رو زندگی زنشون قانونم که طرف اینا نمیشه از دستشون خلاص شد جیب خالی پز عالی