۲۷ سالمه ۱۷۵ قدم موها ریزش داشته و کم پشت بوده همیشه از ته میزنم ته ریش میزارم فیس کلا مردونه...
آروم متین خوش اخلاق مهربون ۷۰ درصد درونگرا ۳۰ درصد برونگرا اصلا اهل رابطه های امروزی رل و پل و دوسدختر اینا نداشتم با جنس مخالف سرسنگین در حد سلام علیک خوشک و خالی و یکمی معتقد و مذهبی ولی با کسی که محرم باشه و احساس راحتی کنم خیلی باحال و بامزه و خوب بلدم بخندونم شناختم نسبت ب جنس مخالف و نیازهاش کامله
وضعیت شغلی تو شرکت فرش کار می کنم۳۰ میل درآمدم پس انداز ۲ سکه امامی و ۵ گرم طلا شکسته هست.
برنامه ام واسه آینده اینکه کانال یوتیوب بزنم و یا شغل دوم دورکاری که بهش فریلنسری میگن با خارج از کشور انجام بدم و درآمد دلاری داشته باشم البته دوتایی باهم اگر شرایط کشور و پس اندازو درآمد کفاف یه خونه با جهازیه کامل رو نداد پلن بی مهاجرته...
با این وضع احتمالا هم باید سه چهار سالی عقد بمونیم و از سرویس طلا خبری نیست یه حلقه ازدواجه با النگو و جشن عقد و عروسی باهم مختصر باشه جهازیه و خونه روی هم دیگه نصف نصف بین من و همسرجان آینده باشه و موقع خرید خونه هم نصف بنام من و نصف اون
با همچین پسری ازدواج می کنید؟؟
و اگه نه دلیلتون رو هم بگید؟؟؟
اگر خانمی هستین که طلاق گرفتین و یا جداشدین ویا سنتون هم بالاترهم هست باز نظرتون رو بگین محترمه برام
باتشکر