2777
2789
عنوان

خودکشی گناهه

131 بازدید | 18 پست

راستش رو بگید واقعا حتی یک درصد امکان ندارد خدا خودکشی رو ببخشه ؟ فقط یک درصد 😔 آخه مثلاً میگن فلان سوره قرآن رو بخونی همه گناهان بخشیده میشه یا اگه بعد از نماز صبح صلوات بفرستی همه گناهان بخشیده میشه یا خدا همه گناهان به غیر از کفر و شرک رو میبخشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قبلش میخونم

قبلش برای گناه های قبلیت هست تا لحظه خوندن اون دعا

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
تمام تاپیکهات موضوعش همینه!بهتره با مشاوره صحبت کنید مطمئن باش حالت خوب میشه

راست میگی چون همش میترسم برم جهنم ولی دیگه الان واقعا به ته خط رسیدم دیگه برام مهم نیست خدا مهربونه خدا خیلی مهربونه و بالاخره بعد چند سال عذاب جهنم میبخشد😭

راست میگی چون همش میترسم برم جهنم ولی دیگه الان واقعا به ته خط رسیدم دیگه برام مهم نیست خدا مهربونه ...

میدونی زندگی یه موهبته و فقط یه بار میتونی زندگی کنی پس سعی کن ازش لذت ببری نه اینکه خودتو ازش محروم کنی!

الان حال روحیت بهم ریخته ولی با مشاوره یا دارودرمانی خوب خوب میشی من خودم تجریه مشابه شما داشتم با مصرف دارو کاملا خوب شدم بهت توصیه میکنم حتما بری پیش مشاور یا دکار روانپزشک

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔