2821
2789
عنوان

خودکشی گناهه

141 بازدید | 18 پست

راستش رو بگید واقعا حتی یک درصد امکان ندارد خدا خودکشی رو ببخشه ؟ فقط یک درصد 😔 آخه مثلاً میگن فلان سوره قرآن رو بخونی همه گناهان بخشیده میشه یا اگه بعد از نماز صبح صلوات بفرستی همه گناهان بخشیده میشه یا خدا همه گناهان به غیر از کفر و شرک رو میبخشه

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه کفر یعنی به خدا اعتقاد نداشته باشی من که با تمام وجود به خدا اعتقاد دارم

اگ اعتقاد داری باید بدونی زندگی و مرگ دست خداست اجازه نداری دست ببری توکارش

نینیم هنوز قلبش تشکیل نشده رشدش داره متوقف میشه... میشه دعاش کنید خاله ها؟

قبلش میخونم

قبلش برای گناه های قبلیت هست تا لحظه خوندن اون دعا

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪

تمام تاپیکهات موضوعش همینه!

بهتره با مشاوره صحبت کنید مطمئن باش حالت خوب میشه

یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔 این جهان پر ازصدای پای مردمی ست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو می بافند🖤

تمام تاپیکهات موضوعش همینه!بهتره با مشاوره صحبت کنید مطمئن باش حالت خوب میشه

راست میگی چون همش میترسم برم جهنم ولی دیگه الان واقعا به ته خط رسیدم دیگه برام مهم نیست خدا مهربونه خدا خیلی مهربونه و بالاخره بعد چند سال عذاب جهنم میبخشد😭

راست میگی چون همش میترسم برم جهنم ولی دیگه الان واقعا به ته خط رسیدم دیگه برام مهم نیست خدا مهربونه ...

میدونی زندگی یه موهبته و فقط یه بار میتونی زندگی کنی پس سعی کن ازش لذت ببری نه اینکه خودتو ازش محروم کنی!

الان حال روحیت بهم ریخته ولی با مشاوره یا دارودرمانی خوب خوب میشی من خودم تجریه مشابه شما داشتم با مصرف دارو کاملا خوب شدم بهت توصیه میکنم حتما بری پیش مشاور یا دکار روانپزشک

یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔 این جهان پر ازصدای پای مردمی ست که همچنان که تو را می بوسند در ذهن خود طناب دار تو می بافند🖤