2777
2789

نگفته نگفته ايموجي خندتو كجاي دلم بزارم

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

من شاغلم هرکس ک میاد مغازمون بهشون میگم سلام بفرمایید خب؟

(عادت کردم ب این کلمه)

چند روز پیش رفتم تو ی بوتیک طرف گفت سلام خوش اومدید بفرمایید منم حواسم نبود گفتم سلام شما بفرمایید یعنی آب شدمااااااا

طرف ب روی خودش نیاورد ولی من سرمو انداختم پایین از خجالت😃😃😃😃😄😄😄😄

میشه وقتی امضامو دیدین واسه رسیدن به حاجتم صلوات بفرستین💟خیلی ممنون💞🌹🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سوتی زیاد میدم مثلا دیشب رفته بودیم تو صحرا برا تفریح بعد دختر خاله شوهرم گفت فلانی سرظان حنجره داشته فوت شده بعد یهو من گفتم وای حتما خواننده بوده  همه ترکیدن خیلی مسخرم کردن

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............

سوتی ک زیاد میدم ولی الان یاد ی جریانی افتادم خندم گرفت  دخترعموهام باهم دعوا کردن شدید  مامان بزرگم و دخترعمه کوچیکم نشسته بودن وسط گریه میکردن نمیدونم چرا الان یادم افتاد خندم گرفت 😁😁😁😁😁

این نظر منه اگر مخالفی و اماده بحث ، متاسفم من اصلا حوصله بحث ندارم پس ریپلای نکن 

وای یبارم سوار تاکسی شدم پول دراوردم بدم اقاهه پوله پاره بود بعد ونزدیک مسیرم بودم که میخواستم پیاده شم خلاصه پاره و پیاده قاطی شد جای این/که بگم من یکم دیگه پیاده میشم گفتم اقا من یکم دیگه پاره میشم.....

خدا ورم داره خودم تا یه ماه میخندیدم

یادمان باشد که ما ازدواج میکنیم تا یک زندگی زیبا بسازیم .............نه اینکه دو زندگی معمولی را هم خراب کنیم............

الان یکی تاپیک زده بود سایز آلت آقاتون چه قدر مهمه به نظرم بدترین سوتی عمرش بوده😅😅😅😅😅😅😅😅😅😅

خدا جونم ممنونم که بازم یه هدیه ی با ارزش تو دلم گذاشتی قسمت همه ی منتظرا بشه آمین

یه بار رفتم با زن بابام فاتحه اشتباهی گفتم باشه ازاین جور مراسما مبارک باشه زن بابام اب شد اخه اقوام نزدیکشون بود

بزرگ ترین ارزو دیدن یه بار دیگه مامانمه 😭😭😭😭

تازه داره یادم میاد عروسی پسر خالم بود چند سال پیش رفتم پیش دخترخالم تبریک بگم نمیدونم چجوری شد یهو گفتم مصیبت اخرتون باشه