2777
2789

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

کلیه هاش از کار افتادن بدنش کلا آب آورد تا دور قلبش آب آورده بود با فشار بالا فشارش تا ۱۸هم میرسید

انشاله بهتر بشه بحق آقا امام حسین

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
کلیه به کل از بین بره دیالیز میکنن یا کم کارم بشه دیالیز میکنن؟

نمیدونم بخدا

ولی من هروقت بریدم وخسته شدم وفکرکردم ک دیگه نمیتونم ادامه بدم،همین ی جمله اش منو نگه داشت تو در پناه خدایی و خدا هرگز دیر نمیکند.....
بهم میگن کلیه هاش یکم فقط کم کار شدن از یه طرف میگن داره دیالیز میشه 😭😭

نمیزارن بری پیشش؟چند سالشه

کلیه به کل از بین بره دیالیز میکنن یا کم کارم بشه دیالیز میکنن؟

یعنی تااین حد خطرناکه خواهرشوهر منم داره ولی میگه کنترل میشه

هیچگاه مردمانت را دشمن وعناصر دشمن مخوان؛ زیرا دو اصل دارد:یا اینقد ظالم بودی که مردم خودت دشمنت شده اند یا اینقدر ضعیف بودی که دشمنانت مردمت را کنترل می کنند. دردناکترین چیز دنیا این است که انسان حقش را آرزو کند ❤

عزیزم با داروها کمک میکنن حمله بخوابه و دوباره کلیه ها به امید خدا به کار میوفتن.الان لوپوس خیلی بیشتر از قبل شناخته شده تر شده و امکان داره طرف فقط یک بار حمله بهش دست بده .نگران نباش

هیچ چیز زندگیمون که رند نبود اما گفتیم یه کاربری رندمون نشه😂

یعنی تااین حد خطرناکه خواهرشوهر منم داره ولی میگه کنترل میشه

اگه به موقع کنترل نشه بله الان نزدیک بیست روزه بیمارستان بستریه هنوزم دکترش ترخیص نکرده گفته کامل باید خوب بشی بعد ترخیص هم که دیگه همیشه باید چکاپ بشه و دارو مصرف کنه

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون