2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودش علنا گفته باشه دیگه دوست نداره چی؟

پسرا اسگلن عزیزم میرن میبینن نمیتونن بهتر پیداکنن عین سگ پشیمون میشن برمیگردن

(99درصده پسرا برمیگردن)

اینو تجربه ی من نه فقط تجربه همه ثابت کرده

کسی که رفت دیگه رفت حتی اگه برگرده هم چیزی مثل اول نمیشه بنظرم 🥲💔

جامعه وقتی پیشرفت میکنه که به جای اینکه فکر کنیم چرا خاستگار ندارم چرا دوستم روسری نداشت دوتا کتاب بخونیم اگه چند سال پیش میپرسیدن هدفت چیه اولین چیزی که به ذهنم میومد مهاجرت بود ولی بعد دی ۱۴۰۴ فهمیدم من فرزند ایرانم به امید دیدن ایران آزاد ایرانی که توش گرونی تورم نباشه شرمندگی نباشه ایرانی که اینترنت یا ماشین های کشور های عربی آرزوی دیدنش داریم نباشه بهترین دین را انسانیت میدونم و شدیدا معتقدم به جای ۱۰۰۰ رکعت نماز و ذکر برای یک کودک کار بستنی بخرید یا یک سالمند کمک کنید خدا بیشتر هواتون را داره در مسجد و در کعبه به دنبال چه هستی اول تو ببین قلب کسی را نشکستی؟ عمیقا به عشق اعتقاد دارم اما نه در نگاه اول عشقی زیباست که هر روز بیشتر بشه و عمیقا دوست دارم عاشق رفتار و شخصیت یک فرد یا یک کتاب و ... بشم خیلی خیلی معتقدم همه دخترها زیبا هستند فقط باید پیدا کنند نه با عمل و آرایش بسازند نهایت آرایشی که کردم لیپ گلاس بوده ولی تا دلتون بخواد مرطوب کننده و ضد آفتاب و ... استفاده میکنم متاسفانه توی شرکت های آرایشی که دیدم فقط به فکر خودشون هستندو همه را از زیبایی اصلیشون دور میکنند شما زیبا هستین یکبار جلوی آینه خودتون را ببینید ازدواج را عامل خوشبختی یا بدبختی نمیبینم و مخالف نیستم ولی معتقدم ازداج تکامل زن و مرد ازدواجی قشنگه که از روی نیاز نباشه از روی عشق و دوستی باشه و احترام حاکم باشه رشتم داروسازی ولی بیشتر رشتم عاشق موسیقی و ادبیات و فلسفم و کلی کتاب در همین زمینه ها خوندم که دیگه خود قبلم نمیشناسم من هنوزم عاشق صدای شادمهر حبیب خسرو شکیبایی ام تنها چیزی که میتونه عمیقا آرومم کنه پیانو زدن و قدم زدن زیر بارون و در آخر اگه کمکی از دستم برمیاد خوشحال میشم کمکتون کنم

بعد ی رابطه طولانی

بعد کلی حرف از اینکه بعد تو هیچکسو نمیخام بعد کلی اعتماد و مطمئن بودن از اینکه با هیچ دختری درارتباط نیست

وقتی اذیتم کرد و خواستم برم ازم نخواست بمونم

چنروز بعدش دیدم مامانش ی دختررو فالو کرده

بعد ی هفته اونم فالوش کرد و بیو عاشقانه گذاشت

خیلی از پسرا نمیتونن سینگل بمونن..

من با همسرم ۴سال دوست بودیم خیلی خیلی مغرور بود دعوامون میشد کلا مدت ها میگذشت نه من زنگ میزدم نه اون ولی یک بار برای همیشه اینستامو دی اکتیو کردم تلگرام همه برنامه ها پاک خطمم ی مدت خاموش خلاصه اومد دم در خونمون التماس 🤣ازون موقع دیگ آدم شد

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار

پسرا میرن دوراشونو میزنن وقتی پشیمون شن برمیگردن اکثرا همینه

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش 

یکی بود که با هم دوست معمولی بودیم ولی اون منو دوست داشت خیلی بعد یه مدت که نبودش و نمیدونم کجا بود باز برگشت میگفت آدم یه بار عاشق میشه فقط

حالا نمیدونم خودم تجربه نکردم

لطفا برای حاجت روا

من با همسرم ۴سال دوست بودیم خیلی خیلی مغرور بود دعوامون میشد کلا مدت ها میگذشت نه من زنگ میزدم نه او ...

من میترسم دور باشم یمدت طرف عادت کنه خوشش بیاد😐🤦🏼♀️

یعنی بنظرت یبار اینکارو امتحان کنم خوبهه؟