2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه حسه یه حالته اوج غم و ناراحتی باید ترک باشی مفهومی هست واژه

الان درستش اینه که بگم

داریخماخم یا داریخماخ دارم ؟ 😭😂

دوستان اشتباه نکنید ! من فمنیست نیستم ؛ فمینیست مدافع حقوق برابر بین زن و مرده . من مرد ستیزم !

داریخیرام یعنی حالم خوش نیست این بهتره جانم

یکم از این اصطلاحات باید یاد بگیرم پارتنرم ترکه هیچی بلد نیستم😂

دوستان اشتباه نکنید ! من فمنیست نیستم ؛ فمینیست مدافع حقوق برابر بین زن و مرده . من مرد ستیزم !

ای جانمکات کردین؟

نه عزیزم باهاش حرف میزدیم رل نبودیم کلا

بعد من اولین بارم بود عاشق میشدم خیلی وابسته کرده بود منو درسته همو ندیده بودیم به جز یکی دوبار منظورم اینه قرار نذاشته بودیم

ولی یهو برگشت گفت من یکیو ۲ ساله میخوام این قلبم شکست

بعد که اوکی شد اوضاع (من بعد یک هفته جوابشو دادم حالم خوش نبود دو سه روز هم نتونستم برم بیرون آنقدر گریه کرده بودم مامانم فک کرده بود آنفولانزا گرفتم خیلی وحشتناک لاغر شدم موهام بدجور ریخت تازه تازه بعد دوماه اینا کم کم بهتر سدم ولی قلبم همچنان بدتر شده قبل اونم مشکل قلبی داشتم بعد این حرفا بدتر شد) بگذریم

بعد یه پست فرستاد گفت چرا دوباره پیش کردی روش نوشته بود وقتی یه دختر رو اینطور به گریه میندازین چه حسی دارین

گفت جان من بگو کیه دوست پسرقبلیته گفتم من تاحالا دوس پسر نداشتم و.....تورو خدا بگو گفتم خودتی

بعد شکه شد بعد گفت نمیدونستم دوس پسر نداری و..... بعد اون سعی کرد از دلم دربیاره ولی نت ها رفت و دیگه نشد از اینستا پیام های دیگه اش رو ببینم

نه عزیزم باهاش حرف میزدیم رل نبودیم کلابعد من اولین بارم بود عاشق میشدم خیلی وابسته کرده بود منو درس ...

🥺🥺🥺🥺🥺 چقدر دراماتیک

ولی بنظرم باید یه معذرت خواهی اساسی بکنه ازت و جبران کنه

یه پسر سینگل که اومده اینجا از تنهایی در بیاد.