2777
2789
به ما اصلا . فقط مامانِ بیچارم . الانکه منو خواهرم ازدواج کردیم میخواد دوربین بزاره خونه ...

وای یا خدا . ببینم احتمالش نمیره ک تو خانواده خودش مادر بزرگ یا عمتون کاری کرده باشه و چشمش ترسیده باشه؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همسر شمام میگفت جداشی میکشمت؟تهدیدهای اینجوری؟بچه هات بزرگن؟

اره هنوزم میگه ،هر بار تهمت میزد و کتک میزد

پسرام ۱۰ و ۸ سالشونه ، بچه های تو چند ساله ن

خدا کنه راحت بتونم جدا شم راحت شم ازش

خسته از روحی که درگیر تن است...🕊️🖤

وای یا خدا . ببینم احتمالش نمیره ک تو خانواده خودش مادر بزرگ یا عمتون کاری کرده باشه و چشمش ترسیده ب ...

چرا عزیزدلم مادربزرگم متاسفانه .... مامانمم همش وسط دعواها بهش میگه که اگر مادرت آدم بود اون غلطارو نمیکرد تو به من شک نداشتی من لنگه اونا نیستم ۳۵ ساله دنبال آتویی من بخدا کاری نکردم ، همش میگه از تو که شوهرمی چندشم میشه برم با کسی دیگه؟؟؟؟ باورت میشه بابام میگه نه از بس حرفه ای هستی ۳۵ ساله تونستی کاراتو پنهان کنی ... بخدا من ازدواج کردم اما تمام فکرم پیش مامانمه .. بابام پدر خیلی خوبیه اما همسر خوبی نبود🥲

چرا عزیزدلم مادربزرگم متاسفانه .... مامانمم همش وسط دعواها بهش میگه که اگر مادرت آدم بود اون غلطارو ...

خیلی سخته میفهمم مشکل از پدر و خانواده پدرته اما مادرت باید عذاب بکشه بنده خدا

اره هنوزم میگه ،هر بار تهمت میزد و کتک میزد پسرام ۱۰ و ۸ سالشونه ، بچه های تو چند ساله ن خدا کنه راح ...

منم ۱۴ و۷ ساله ان

چقد گناه داریم خودمون وبچه هامون😔

امروز یه رژ لبو بهونه کرد

موقعی که میرسوند منو سرکارم

وهمونم شد باعث تنش

قهر میکنه عین بچه ها

بازی روانیش نابودم کرده

کاش همیشه شمر بمونه

میاد دلمو بند زندگی میکنه همه جوره راه میام باهاش

تا صداش درنیاد

باز یچیز چرتی رو بهونه میکنه و..😔

منم ۱۴ و۷ ساله انچقد گناه داریم خودمون وبچه هامون😔امروز یه رژ لبو بهونه کرد موقعی که میرسوند منو سر ...

عزیزم ببخشید اینو میگم اما شما ک با اخلاقای ایشون اشنا بودی اولین بچه هیچ دومی رو چرا اوردی بخدا بچه ها تا اخر عمر اسیب میبینن

منم ۱۴ و۷ ساله انچقد گناه داریم خودمون وبچه هامون😔امروز یه رژ لبو بهونه کرد موقعی که میرسوند منو سر ...

دقیقا درکت میکنم چی میگی عزیزم 😢

این همه سال تو زندگی موندیم سعی کردیم اصلاحشون کنیم ولی تا وقتی نرن دکتر درست نمیشن،و قبول ندارن مریضن

من که دیگ گفتم یا میکشه یا طلاقمو میگیرم راحت میشم 🙃

دقیقا درکت میکنم چی میگی عزیزم 😢این همه سال تو زندگی موندیم سعی کردیم اصلاحشون کنیم ولی تا وقتی نرن ...

اینا واقعا مریضن چون مریضیشونو قبول ندارن و مین ما خوبیم ما راست میگیم

اینا واقعا مریضن چون مریضیشونو قبول ندارن و مین ما خوبیم ما راست میگیم

و ماهم یه ادم خائن 🙃🤦♀️

دعام کن جداشم کلا دیگ نبینمش 😢