2777
2789
عنوان

شوهر

192 بازدید | 15 پست

کربلا دانشجویی ثبت نام کردم برای خودم و شوهرم قبل ثبت نام بهش گفتم ،ثبت نام کنم گفت بکن .بعد الان به ناممون دراومده میگم بریم ،میگه نه میکشنمون کنسل کن ،بعد میگم خانوادم الان برای نیمه شعبان میرن بلیط گرفتن میگه تو اجازه نداری بری منم خطرناکه نمیام بریم چرت و پرت کلا میگه.خب من عقدم تنها صبح تا شب میترسم.شوهرم ۷ صبح میره ۹ شب میاد میره خونه خودشون.کلا اصلا حاضر به مسافرت نیس با اینکه درآمدش عالیه.

الان دایی شوهرم زنگ زده هفته قبل ۲ تا بلیط کیش دارم رایگان شما برین فقط هزینه هتل دارین یا خونه بگیرین

خودشو و خانوادش بدون اینکه نظر منم بپرسن گفتن نه،نمیان ،خطرناکه میمیرن تو هوا ،یهو هواپیما رو میزنن.

الان من چیکار کنم عصبی شدم.

دلم سفر میخواد.همش شریک شوهرم و خانومش مسافرتن تازه.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا جدا نمیشی؟حیف اون جهاز عالی ببری تو خونه آدم خسیس!

هرکاری بگی کردم عوض شه

تازه کادو عقد ندادن و پاگشا نکردناشون و زیر لفظی و اینا به کنار

تولد من دست کردن یه یه گرمی دادن ماه بعد تولد خواهر شوهرم یه سکه تمومی دادن جلو من بهش

هرکاری بگی کردم عوض شهتازه کادو عقد ندادن و پاگشا نکردناشون و زیر لفظی و اینا به کنارتولد من دست کرد ...

عوض نمیشه عزیزم

هم خسیسه هم برای شما ارزش قائل نیست

جدا شو

خدا رو شکر وضع خانوادت هم که خوبه میتونن حمایتت کنن

سنی هم نداری بخوای از الان بسوزی و بسازی...