2777
2789
عنوان

کتونی سفید

1052 بازدید | 17 پست

سلام من عاشق کتونی هستم ب نظرتون کتونی سفید باچادر زشت میشه ؟ 

تعداد رای : 12
نظرسنجی
بله
7
58%
نه
5
41%
ظاهر تکمیل از درون پوچ ،حکایت خیلی هاست 😉

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه فک نمیکنم منم چادریم ی کتونی سفید دارم ولی هنوز نپوشیدمش 

من شوهرم میگه ضایعس من از بچگی عاشق کتونی و کفش سفید بود تا سوم راهنماییم همیشه کفشای دخترونه سفید میپوشیدم اما کتونی سفید و آرزوش ب دلم مونده شوهرم میگه ضایعس

کی گفته زشت میشه؟ من خودم کلی کفش و لباس سفید دارم گلم

آخه شوهرم میگه ضایعس من آرزو ب دلم مونده کتونی سفید باچادر بپوشم برام خریده ولی نمیذاره بپوش 😢😭

من دیشب تاپیک زدم درمورد شلوار سفیدم که لک شده و نمیدونستم چطور پاکش کنم، دوستی برام نوشت که با چادر شلوار سفید قشنگ نیست، البته خیلی محترمانه نوشتن ولی خب بهر حال من که چادر میپوشم هم حق انتخاب رنگ دارم

آخه شوهرم میگه ضایعس من آرزو ب دلم مونده کتونی سفید باچادر بپوشم برام خریده ولی نمیذاره بپوش 😢😭

برعکس شوهر من میدونه سفید دوس دارم همیشه سفیدها رو بهم پیشنهاد میده

من حتی کفش قرمز هم میخرم

محدودیتی نمیبینم در زمینه رنگها

من دیشب تاپیک زدم درمورد شلوار سفیدم که لک شده و نمیدونستم چطور پاکش کنم، دوستی برام نوشت که با چادر ...

منم خیلی دوست دارم اما همیشه شلوار لی یا شلوار پارچه ای مشکی ولی همیشه شال رنگی سر میکنم دلم میخواد کتونی سفیدمو با شال صورتیم و مانتو مشکی  بپوشم ولی شوهرم میگه کتونی سفید ضایعس😢

برعکس شوهر من میدونه سفید دوس دارم همیشه سفیدها رو بهم پیشنهاد میده من حتی کفش قرمز هم میخرم محدود ...

کانال برای چادر داری .... من شوهرم  ب هیچیم گیر نمیده جز کفش سفید  البته بگم من نامزدم کردم تیپ سفید صورتی میزدمم بدش می اومد 😭

کانال برای چادر داری .... من شوهرم  ب هیچیم گیر نمیده جز کفش سفید  البته بگم من نامزدم کرد ...

کانال طهورا

پس واقعا از کفش سفید بدش میاد، چاره ای نیست

شوهر آبجی من از خیلی چیزا بدش نمیاد ولی از لاک متنفره، نه بخاطر گیر دادن، میگه دستو زشت میکنه☹

شاید واقعا کفش سفید دوس نداره و ربطی به چادرت نداره گلم

نه کتونی سفید میگه با چادر ضایعس اصلا کلا اعتقاد داره کتونی ضایعس با چادر ولی روسفیدش اصرار ب ضایع تر بودنش داره