❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.
یه عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی اگر کیدراما یا سیدراما میبینی ناشناخته دوست خوب منی🩷😚 دیوانه و دلبسته ی اقبال خودت باش...... سرگرم خودت، عاشق احوال خودت باش....... یک لحظه نخور حسرت آن را که نداری ......راضی به همین چند قلم مال خودت باش .در جستوجوی کشف روان 😁😍 عشق آلمان و فرانکفورت 🫠 کراشم داستایوفسکی ✨
با چی خورده میشه؟اخه عدسپلو رو با کشمش و پیاز و گوشت چرخ کرده میخوریم.ماش پلو هم با همین ترکیب خورده ...
اره ولی کشمش نداره
❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌ اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/. پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری. تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.