2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دلایل هر کسی با توجه به شرایط و وضعیت اون شخص با دیگران متفاوته خانم

ولی اگه واقعا دلیل تون برا جدایی موجه هستش و ادامه زندگی مشترک به صلاح تون نی خودتون رو اذیت بعدش نکنین

I’m a strong man

دلایل هر کسی با توجه به شرایط و وضعیت اون شخص با دیگران متفاوته خانم ولی اگه واقعا دلیل تون برا جدای ...

تو عقدم

طرف ۱۲ سال ازم بزرگتره یه بارم عقد کرده بود و جدا شده هیچ خرجی نمیکرد خرجشم من و پدرم میدادیم

برام هیچی نخرید هیچ مناسبتی حتی اذیتمم میکرد میگفت ندارم من

جشن عقدم خودم گرفتم با ۶۰۰ تا مهمون تهشم طلبکار شد

سه تا خواهر داره به حرف اوناست و دوساله بکوب دارن اذیتم میکنن الانم یکساله که ندیدمش کلا دنبال خانوادشه😐💔

من خودم تجربه طلاق ندارم اما دور و برم دوتا از دوستای نزدیکم و دخترعمه ام که جدا شدن خیلی راضی بودن

یکی از دوستام تو دوران عقد فهمید پسره همش دائم الخمر هه ، با اینکه از لحاظ مالی جزو ثروتمند ها محسوب میشد اما ۲هفته قبل عروسی اش بهم زد

یکی دیگه از دوستامم ۲سال سر زندگی موند اما پسره کار بکن نبود به خودش فشار نمیآورد همش دنبال عشق و حال و رفیق بازی بود دوستمم خیلی سعی کرد عوضش کنه اما نشد ک نشد خدا رو شکر بعد از طلاقش زندگی اش خیلی رونق گرفت دوستم

دخترعمه ام با داشتن بچه نتونست تحمل کنه ، تو یکی از دهات ها زندگی میکردن دوست داشت بیاد تهران نشد پسر نمیتونست ، پسره هم دید دخترعمه ام نمیتونه توافقی جدا شدن

فقط 30 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یک جمع نکوشیده رسیدند به مقصد                       یک قوم دویدند و به مقصد نرسیدند
بهترین تصمیمم جدایی هرچه سریعتر خانم

به داییم گفته طلاقش نمیدم تا موهاش مثل دندونش سفید شه

برا مهریه شکایت کردم ولی خب از قبل ازدواجمون خونه و ماشینش بنام پدر و خواهر بزرگشه

دستم به هیچی بند نیست دارم سکته میکنم

۱۹ سالمه حتی بهم اجازه نداد برم دانشگاه