2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم احتمال که هست وفقط با آزمایش بارداری ۱۰۰درصد مشخص میشه  ولی ان شالله که واسه شما درسته ح ...

خیلی ممنون از مهربونیتون😍😍😍😍. انشالله فردا میرم آزمایش خون. توکلم بخداست😘😘😘😘😘😘

یکم حالت تهوع...درد سینه از وسطای سیکل تا الان.. درد خفیف مثل پریودی حدود یه هفته س و تیر کشیدن تخمد ...

منم بی بی چک زدم میترسم کاذب باشه😳 دردسینه دارم خیلی، دیشبم درد پریودی داشتم خیلی

خداجووونم شکرت بخاطر معجزه زندگیم دختر نازم❤🧚🏻‍♀️🤲اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم😍
واقعا؟؟؟؟ ۶ روزه عقب انداختم و تقریبا علایمشو داشتم.... فردا میرم آز خون

من ۱ روز عقب انداختم گذاشتم.البته عصرم بود.....حالا شاید واسه شما درست باشه...ان شالله حامله ای

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤

من ۱ روز عقب انداختم گذاشتم.البته عصرم بود.....حالا شاید واسه شما درست باشه...ان شالله حامله ای

ممنونم. من ۶ روزه عقب انداختم و شب گذاشتم. توکل بخدا. انشالله هرچی صلاحه پیش بیاد

ممنونم. من ۶ روزه عقب انداختم و شب گذاشتم. توکل بخدا. انشالله هرچی صلاحه پیش بیاد

۶ روز خیلیه البته...حالا صبحم بزار اگه مثبت بود الکی از نده....من سر دخترم ۱ روز مونده ب تاریخم بی بی مثبت شد خودمم مطمئن بودم چون خیلی حالت هام عوض شده بود

تیکر رسیدن ب هدف  💗💗💗وزن شروع ۹۴.۹۰۰ 😐♡وزن هدف اول  من ب آرزوهام قول رسیدن دادم ❤