2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتما...والا من چون پلی کیستیک بودم تنها حالت جدیدم درد سینه م بود که اینبار خیلی طول کشید. و سوزش مع ...

میشه بگی قرص آن چه بوده و ویتاگنوس را چه جوری مصرف کردی

فندوق من این ماه هم نیومدی اشکال نداره یکی طلبت وقتی اومدی توهم بیمارستان یکی میخوابونم زیر گوشت که انقدر منو اذیت کرد بله همچین مامانی هستم من حالا نیا تا تعداد کتک خوردن هات بیشتر بشه
عزیزم از چه نظر، بچه نداشتن؟

اشتباهی به شما لایک کردن بخشید

فندوق من این ماه هم نیومدی اشکال نداره یکی طلبت وقتی اومدی توهم بیمارستان یکی میخوابونم زیر گوشت که انقدر منو اذیت کرد بله همچین مامانی هستم من حالا نیا تا تعداد کتک خوردن هات بیشتر بشه
منم مثل شما با همین دو روز و امروزم معدم  فعلا که خبری نیست من دوفاستون با متفورمین میخوردم پری ...

عزیزم ان شالله که خیلی زود یه نی نی خوشگل و سالم بیاد تو دلت و بشی یه مامان خانم 😍😍

انشالله که روزی شمام باشه خانومی. چند وقته منتظری؟

من فعلا این ماه سوم 

مواظب خودت باش چیز سنگینی بلند نکن فلفل و این چیزا نخور و ی چیز خیلی مهم سونوگرافی در ماه های اول خیلی خطرناکه خیلی تا ماه پنجمی انجام بده .من چون تو۶هفتگی سونو انجام دادم سقط کردم و یکی از اشناهامون سه بار سقط میکنه چون سونو انجام میده 

مواظب خودت باش چیز سنگینی بلند نکن فلفل و این چیزا نخور و ی چیز خیلی مهم سونوگرافی در ماه های اول خی ...

ممنونم که گفتی عزیزم😘😘😘😘😘😘خدا خیرت بده و انشالله زودی یه بچه ی ناناز بیاد تو دلت و بسلامتی بغل بگیریش