2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=407831812]از کجا تشخیص دادین که لیکن پلانه؟دندون پزشک گفت

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
[QUOTE=407831812]از کجا تشخیص دادین که لیکن پلانه؟دندون پزشک گفت

علتش مشخص شد؟

ما مجموعهای از ضایعات رو تحت عنوان «واکنشهای لیکنوئیدی» داریم که یکیشون لیکن پلانه.

خود لیکن پلان درمانش با کورتونه

اما مثلا اگر علت ضایعه آلرژی باشه، باید حتما عامل محرک هم حذف بشه

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.

علتش مشخص شد؟ما مجموعهای از ضایعات رو تحت عنوان «واکنشهای لیکنوئیدی» داریم که یکیشون لیکن پلانه.خود ...

پیگیرنشدم ،الان اومدم پیش یه دندون پزشک دیگه این میگه آفته،یه محلولی از آلومینیوم ام جی،آمپول دگزاو دیفن هیدرامین رو که همه روباهم قاطی کردن برام تجویز کرده ازدیروز دهان شویه میکنم باهاش اصلا اون لایه زرد رنگ نمیره،انگاری کنارزبانم یه حفره قرمزرنگ و لایه روش هم زرد رنگه

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
پیگیرنشدم ،الان اومدم پیش یه دندون پزشک دیگه این میگه آفته،یه محلولی از آلومینیوم ام جی،آمپول دگزاو ...

آفت خیلی با لیکن پلان متفاوته

محلولی که بهتون دادن برای درمان آفته اما اصلا کنار زبان آفت نمیزنه!

چند وقته ضایعه رو دارین؟ دردناک بوده؟ صرفا زخمه یا خطوط سفید یا قرمز هم اطرافش هست؟

از نظر دیکتاتور مردم دو دسته اند، آنهایی که باید گول بخورند و آنهایی که باید گلوله بخورند.

آفت خیلی با لیکن پلان متفاوتهمحلولی که بهتون دادن برای درمان آفته اما اصلا کنار زبان آفت نمیزنه!چند ...

ازسال 1401این ضایعه رو دارم دقیقا همون محل هستش اندازه و شکلش هم همونجوریه ،بعضی وقتها انگاری فعال میشه و میسوزه،بله اگه خرما یا گردو یا گوجه واینابخورم میسوزه ،بله اطرافش هم انگاری یه کم التهاب و سفیدماننده

ازسال 1401این ضایعه رو دارم دقیقا همون محل هستش اندازه و شکلش هم همونجوریه ،بعضی وقتها انگاری فعال م ...

تحت تروما نیست؟ اون ناحیه رو گاز نمیگیرین؟

نمیدونم دقیق ولی بعضی وقتها لپهامو گازمیگیرم،دندون قروچه هم دارم ،درکل یه چیزی داخل دهانم خیلی اذیتم میکنه ،حرارت داخل دهانم خیلی بالاست،دیروزرفتم ازدندونام اپی جی گرفتم ،سه دندون پوسیده دارم احتمالش هست ازاون باشه؟یا دندون شکسته هم دارم دیگه واقعا نمیدونم

نمیدونم دقیق ولی بعضی وقتها لپهامو گازمیگیرم،دندون قروچه هم دارم ،درکل یه چیزی داخل دهانم خیلی اذیتم ...

دندون شکسته کنار ضایعهست؟ ممکنه تروما و آسیب ناشی از دندون شکسته هم باعث ایجاد ضایعه بشه.

ببینید در کل میگیم زخمی که بیشتر 2 هفته داخل دهان باقی بمونه، خیلی جالب نیست و نیاز به بررسی بیشتر داره. برای شما که دیگه خیلی طولانی شده.

لطفاً حتما حتما حتما برای ویزیت پیش متخصص بیماریهای دهان تشریف ببرید. برای ضایعه ای که دارین توصیف میکنین، scc هم میتونه جزو تشخیصهای افتراقی قرار بگیره. و حتی اگر ضایعه لیکن پلان اولسراتیو باشه، نیاز به درمان متفاوتی داره. ممکن هم هست که اصلا علت تروما باشه، باید حتما معاینه بشید.

لطفاً حتماااا برای ویزیت پیش متخصص تشریف ببرید که نوع ضایعه و علت دقیق مشخص بشه🌺

دندون شکسته کنار ضایعهست؟ ممکنه تروما و آسیب ناشی از دندون شکسته هم باعث ایجاد ضایعه بشه.ببینید در ک ...

ممنونم خانمی🌹

سلام خانمی دقیقا اون ناحیه دندون شکسته دارم دقیقا روبروی اون قسمت زبونه احتمالش هست از اون باشه؟