2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 44 پست
دو سه ماه اول ازدواج واقعا خوب بودیم طوری که میگفتم بهترین انگار نصیب من شده، مسافرت، رابطه جنسی، فی ...

حالا تو متوجه شدی خانوادش سمین...الان چیکار میکنی؟نمیجنگی باهاشون...اصلا بد خانوادشو نگو جلوش...که مامانت و خواهرت الن و بلن...چیکار میکنی؟مثلا تولد مادرشوهرت و پدرشوهرت ک میشه میگی عشقم یکم پول بده بریم کادو بخریم برا مامانو بابا...بزار پیشنهاد از سمت تو باشه...ک بفهمه ب فکری...

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
مادرم میگفت یکم براش دلبری کن و اینا... و الان انگار فقط همین جوابه همش رابطه جنسی همششش لذت داره در ...

اوایل ازدواج تا عادات همو بشناسین همینجوریه

میتونم بپرسم نوع رفتار خانوادش و خواهر شوهزت باهات چجوره که بهت بگم چیکار کنی؟

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فعلا ب فکر بچه نباش...مردارو باید خر کنی بخدا...

من به فکر بچه نیستم اون و خانوادشن و همش اصرار دارن وای دیوونم کردن🥲

خودم خیلی بچه دوس دارم ولی احساس میکنم هنوز خیلی جوونم برای بچه دار شدن و اگر پیش شوهرم و خانوادش معلوم کنم دیگه دست از سرم بر نمیدارن و علاوه بر اینم همش میترسم بچم با این وضع تو یه محیط بد بزرگ شه

من به فکر بچه نیستم اون و خانوادشن و همش اصرار دارن وای دیوونم کردن🥲خودم خیلی بچه دوس دارم ولی احسا ...

ببین نیازی نیس تو اصلا با خانوادش حرف بزنی راجب این مسائل

به شوهر میگی منم بچه دوس دارم فقط بیا یکم دونفرونگی باهم داشته باشیم که بعدا حسرت نخوریم اخه بچه میاد خیلی چیزارو تغییر میده...

بعدم بگو سه چهار ماه باید تحت نظر متخصص باشیم که برا بچمون مشکلی پیش نیاد

بگو من واقعا دلم میخواد مادر کاملی باشم فقط هنوز دلم میخواد برا تو همه وقتمو بزارم...

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
ببین نیازی نیس تو اصلا با خانوادش حرف بزنی راجب این مسائلبه شوهر میگی منم بچه دوس دارم فقط بیا یکم د ...

بعدم خانوادش هر وقت گفتن بچه بگو انشالله

۲۴ ساعتم پا نشو برو خونه خانوادش...نهایت هفته ای یبار

اگه شوهرت گفت بریم بگو عشقم الان یکم کار دارم مثلا دارم خونه مرتب میکنم یا چمیدونم غذا درست میکنم بزار فلان شب

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
اوایل ازدواج تا عادات همو بشناسین همینجوریهمیتونم بپرسم نوع رفتار خانوادش و خواهر شوهزت باهات چجوره ...

مادر شوهرم و خواهر شوهرام خیلی فضولن من کلا ۳ تا خواهر شوهر دارم و هر ۳ تاشون یکی از اون یکی بدترن همش دخالت میکنن میگن بچه دار بشین هر وقت شوهرمو میبینن تیکه میندازن بهم میگن لاغر شدی زنت درست غذا نمیده طلا خریده بودم میگفتن لازم نیست انقدر طلا داشته باشی حتی یه بار خواستم برم اتاق لباسمو عوض کنم دیدم مادر شوهرم و شوهرم دارن تو آشپزخونه حرف میزنن دلم نمیخواست گوش بدم ولی ناخداگاه جذبش شدم و دیدم مادرشوهرم حتی تو رابطه جنسیمونم داره دخالت میکنه میگفت بدنش چجوریه، لذت میده بهت و... واقعا شرمم گرفت

خواهر شوهر کوچیکم همسن منه ولی اون حامله همش اونو میکوبنن تو سرم و خلاصه خیلی اذیت میشم و رفتارشون خیلی مسخرس

باید ب شوهرتم نشون بدی با خانوادش کشمکش نداری...اصلا جلو شوهرت حرف درشت به خانوادش نزن

جوابیم میخوای بدی محترمانه وقتی نیستن و ی زری زدن بده ...

بعدشم اصلا تو فاز ننت چی گفت ددت چی گفت نرو...اونا گو.ووو زیاد نیخورن.چهارروز دیگه خواهرشوهرت ازدواج میکنه خودشم دهنش تو خانواده شوهرش صاف میشه.

فقط به حق و کارما ایمان بیار که سرشون میاد.من واقعا هر وقت ناراحتم کردن بعد ی مدت ی مشکل مالی یا جانی براشون اتفاق افتاده چون واگزار کردم ب خدا

در ضمن نذر زیارت عاشورا و دعا توسل کن برا رفع مشکلات زندگیت

خیلی وقتام دعواهاتون از چشم زخمه..خیلی چیزی ت. اینستا نزار از زندگیت...و مرتب چهار قل بخون و اسفند دود کن و تخم مرغ بشکون...والا منم اعتقاد نداشتم ولی دیدم جوابه...صدقه هم بده پنج هزار تومن حتی

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
مادر شوهرم و خواهر شوهرام خیلی فضولن من کلا ۳ تا خواهر شوهر دارم و هر ۳ تاشون یکی از اون یکی بدترن ه ...

خب این عالیه که فضولن پس میتونی خوب بسوزونیشون...بزار فضول باشن..اگه گفتن چقدر لاغر شدی بگو مامان جون من غذای سالم میزارم جلوش به پسرتم میرسم خیالت راحت باشع بعدم بخند...

طلا ک خریدی نیاز نیس نشون بدی ...ولی اگه دیدن میگی سرمایه زندگیمون هست برا روز مبادا دست همسرمم درد نکنه که انقد زحمت کشه و بفکر زن و زندگی و اینده زندگیمونه

تو رابطه جنسی هم بهترینت رو بزار اشکال نداره بزار بپرسه...مادرشوهر منم از همسرم یهو میپرسه ناهار چی خوردی😂

اوایل همینجورن بعد درست میشن

اصلا هم جلوشون اخمو تخم نکن عادی باش...بخند...شاد باش حتی اکه نیستی ولی اگه حرف نا مربوط زدن ی لبخند بزن و محل نده دیگه...

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
خب این عالیه که فضولن پس میتونی خوب بسوزونیشون...بزار فضول باشن..اگه گفتن چقدر لاغر شدی بگو مامان جو ...

ممنون عزیزم امروز خیلی کمکم کردی ایشالا شب دیگه اوکی شه و بد اخلاق نباشه فداتشم مرسی

مادر شوهرم و خواهر شوهرام خیلی فضولن من کلا ۳ تا خواهر شوهر دارم و هر ۳ تاشون یکی از اون یکی بدترن ه ...

هر چیز منفی رو با تبدیل ب مثبت کن و جواب مثبت بده...بعد شوهرت میفهمه اونا هستن ک زر زر میکنن...البته تو صحبتات بعد از چند ماه ک این تکنیکا پیاده کردی میگی عشقم بخدا من نمیدونم چیکار کردم من ک همش با مهربونی و خوبی حرف میزنم نمیدونم چرا اونا اینجوزی بهم میگن...خودتو ادم خوبه جلوه میدی

بعدا هم کم کم ب شوهرت میگی ببین من اصلا مسائلمونو جلو مامانم نمیگم...زندگی خودمونه و حریم خودمونه...بقیه نباید از زندگیمون چیزی بدونن...اینم با مهربونی...الان نمیگی بعد ها ک یکم متفاوت زفتار کردی میگی

شوهرتم ک اوند خونه امشب میری استقبالش بغلش میکنی میگی دلت تنگ شده بود ک عذر خواهی میکنی بابت حرفات...میگی ببخشید بهت فشار اوردمو و دوستتددارم و کوفت...ممکنه بهت محل نده اولش...حتی بهت حرفیم بزنع ولی ب رو خودت تیار اصلا...

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
ممنون عزیزم امروز خیلی کمکم کردی ایشالا شب دیگه اوکی شه و بد اخلاق نباشه فداتشم مرسی

خواهش جانم

در کل از کارات اصلا ب خانواده شوهرت نگو که بخوای بسوزونیشون...هر چی نفهمن بهتره...اگه شوهرت هم گفت بیخیال باش و عادی باش

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘