2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 228 بازدید | 44 پست
یعنی اگه با مشاور درست نشد طلاق بگیرم؟

هنوز مشاوره نرفتی میگی اگه درست نشد ؟

تو برو با این فکر که درسه بشه

طلاق گرفتن سخت نیست ، من چند سال پیش وقتی عقد کرده بودم جدا شدم البته من آقا هستم ،

اما اتفاقی که بعد از جدا شدن افتاد این بود که هنوز نتونستم بعد اون مشکل به کسی اعتماد کنم ...

امیدوارم که شوهر منم بفهمه و درک کنهیکی دو تا نیست که مشکلم با این وضع به فکر بچه هم هستباز ممنونم ق ...

فعلا ب فکر بچه نباش...مردارو باید خر کنی بخدا...

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غرغرو هم نباشبه شکم و زیر شگم مردا ک برسی کم کم دهنشون میبندن و میشه روشون ترفند زد

از لحاظ رابطه جنسی تلاشمو میکنم اما همینم حتی باعث شده که بکر کنم شاید فقط منو برای بدنم میخواد

۲۲تازه تیر ماه میشه یه سال که ازدواج کردم

اوخیی عزیزم

منم هم سن تو بودم ازدواج کردم...الان ۲۴م

تو میتونی زندگیتو تو دستت بگیری فقط یکم باید اموزش ببینی و سیاست یاد بگیری

منم خیلییی ساده بودم

یک سال خوووب رفتار بقیه رو رصد کردم در سکوت بعد سیاستاشون یاد گرفتم حالا دارم سر خودشون میارم

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
از لحاظ رابطه جنسی تلاشمو میکنم اما همینم حتی باعث شده که بکر کنم شاید فقط منو برای بدنم میخواد

ببین جونم

فقط اقایون که حال نمیکنن...این موضوعو دو طرفه ببین و ی ابزار خوب برا خر کردن شوهر...بعدشم شوهرته پسر غریبه که نیس...

خدا حلال کرده توهم لذتتو ببر

گاهی تو پیش قدم شو...بهش اهمیت بده...میدونم صاید بگی چ چندش...ولی این فکرارو بریز دور...وقتی ازدواج کردی ینی مسئولیت یک زندگی قبول کردی...ینی باید هونه و زندگی و مردتو اداره کنی...

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘

اگه خوش اندامی که خوش ب حالت چون خوب میتونی چشمای شوهرتو مست کنی

و اینکه لباسای قشنگ بپوش یکم تا بچه نداری لباسای بازتر بپوش تو خونه

ارایش کن

غذاهای خوشمزه درست کن اگه هم بلد نیستی از اینترنت یاد بگیر

بزار جوری بشه که بگه دستپخت زنم چ خوبه و پزتو ب مامانش بده

من شوهرم پز میده ب مامانش و مامانشو میسوزونه منم لذت میبرم

شوهرت چند سالشه؟

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
ببین جونمفقط اقایون که حال نمیکنن...این موضوعو دو طرفه ببین و ی ابزار خوب برا خر کردن شوهر...بعدشم ش ...

الان امروز بحثمون شد اونم از خونه زد بیرون پس با توجه به حرفاتون باید کم کم نرمش کنم و خودمو یه زن عالی براش نشون بدم قطعا شام میاد خونه غذای خوب بپزم عشوه و دلبری و بعدشم لذتشو برطرف کنم؟

یکم سخته والا غرورمو بزارم کنار خیلی دلمو شکونده

به قول شما بله این یه موضوع دو طرفس ولی فقط اون موقع باهام خوب رفتار میکنه و یکمم توش اذیت میشم

اگه خوش اندامی که خوش ب حالت چون خوب میتونی چشمای شوهرتو مست کنیو اینکه لباسای قشنگ بپوش یکم تا بچه ...

اندامم خوبه ولی حیف مرده نمیبینه که

شوهرم ۲۷ سالشه، ۵ سال تفاوت سنی داریم به نظرتون ممکنه یکمم به خاطر این اختلاف سنی باشه مشکلاتمون؟

الان امروز بحثمون شد اونم از خونه زد بیرون پس با توجه به حرفاتون باید کم کم نرمش کنم و خودمو یه زن ع ...

چون بقیه روز داری سرش غررر میزنی...باور کن مردا از غر زدن متنفرن.

نیگا من میدونم تو داری مشکلتو بیان میکنی...ولی مردا همینو غر میبینن

ی حرفو هم یبار باید زد نه چند بار

تورو ک میبینم انگار دارم خودمو تو دوسال پیش میبینم

خواهر قشنگم باید کاری کنی از خداش باشه بیاد خونه..بهش تو خونه خوش بگذره مثلا فیلم ببینین ....بازی کنین ...مثلا شوهر من تخته خریده ما تخته میزنیم

من شوهرم قلیون میکشه براش رفتم ی قلیون مارک خریدم برا تولدش خودشم رفته تخته خریده بساط ما تو خونه اینه...تازه پز منم میده که براش قلیون ۵ تومنی خریدم به خانوادش...

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
اندامم خوبه ولی حیف مرده نمیبینه کهشوهرم ۲۷ سالشه، ۵ سال تفاوت سنی داریم به نظرتون ممکنه یکمم به خاط ...

نه بابا تفاوت سنیتون خوبه...من شوهرم ازم ۱۰ ماه کوجیکتره

باید ب مردا حس اینو بدی که کنارل زندگی تو دست اونا هست و مثلا مطلیع هستی و احترامش نگه داری

مردا عاشق تایید شدن و احترامن...جدا میگم انقد راحت میشه خرشون کرد....فقط یکم باید یاد بگیری چجور نقش بازی کنی...

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
چون بقیه روز داری سرش غررر میزنی...باور کن مردا از غر زدن متنفرن.نیگا من میدونم تو داری مشکلتو بیان ...

دو سه ماه اول ازدواج واقعا خوب بودیم طوری که میگفتم بهترین انگار نصیب من شده، مسافرت، رابطه جنسی، فیلم دیدن و همه تفریحامون فراهم بود که کم کم وقتی پام بیشتر خونه ماماشن اینا باز شد دیدم وایولا خواهر شوهر و مادر شوهر دارن پرش میکنن اونم قطعا طرف اونارو میگیره که گرفت

اندامم خوبه ولی حیف مرده نمیبینه کهشوهرم ۲۷ سالشه، ۵ سال تفاوت سنی داریم به نظرتون ممکنه یکمم به خاط ...

ببین تو مسائل مالی باید یجور نشون بدی ک دلخرج نیستی...اینجور کم کم حقوقشو در اختیارت میزاره و ازت تو کارای مالی و خریدا نظر میپرسه و حتی دخیلت میکنه

باید بهش اطمینان بدی که کنارش میمونی و ازش حمایت میکنی

باید ذوق قدو بالاش کنی و بهش بگی چقدز افتخار میکنی که شوهرته و ممنونشی که میره سرکار پول در میاره و چمیدونم ای چرتو پرتا...حتی ی ادامسم برات میخره ذوق کن بگو مرسی ب فکرمی و کوفتو زهر ماد🫤

حس اقتدار بهش بده

مردا میمیرن برا اقتدار

الان مثلا همسر من فکر میکنه من خیلی ب حرفشم چدن ایمجور نشون میدم...بعد اگه خوشمم نیاد اول چشم و میگم بعد میگم فلان کارم کنیم فک کنم خوبه حالا هر جور خودت صلاح میدونی

🌒🌓🌔🌕🌖🌗🌘
نه بابا تفاوت سنیتون خوبه...من شوهرم ازم ۱۰ ماه کوجیکترهباید ب مردا حس اینو بدی که کنارل زندگی تو دس ...

مادرم میگفت یکم براش دلبری کن و اینا... و الان انگار فقط همین جوابه همش رابطه جنسی همششش لذت داره درسته ولی منم خسته شدم اصلا اونم خوب انجام نمیده انگار همه چیز غلطه تو زندگیم😅

یعنی واقعا کارایی که شما گفتین رو انجام بدم نرم میشه؟ همش احساس میکنم دارم جوونیم رو هدر میدم