2777
2789
همینکه میگی میفهمم بوی قلیون میده دعوا میکنم نباید بکنی این بیشتر باعث میشه ازت پنهمونکاری کنه از رو ...

از وقتی اومدیم شهر خودشون نزدیک دوسال اینجوری شده قبلنا پسرمو میذاشتم پیش مامانم دوتایی میرفتیم اون میکشید من حرف میزدم خوراکی میخوردم اما بهونش اینه اینجا کافه خوب ندارع فلانه... نمیدونم شایدم حق با خودش باشه ولی باید کم کم دوست بشم باهاش بشیم مثل قبل ...

میگه که خراب شد تصویرش :حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش ، برف و پاکی برای تشبیهش ، محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش ، تمــــام شد ... خـــــراب شــــد تــــصــــویــــرش . . . دانشجوی معلمی هستم (معلم وروجک ها) 👩🏻🏫📚🖋️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از وقتی اومدیم شهر خودشون نزدیک دوسال اینجوری شده قبلنا پسرمو میذاشتم پیش مامانم دوتایی میرفتیم اون ...

بکن اینکارو واقعا

صمیمیت بهتره از اینکهبترسه مخفی کنه

دقیقا . حرف منم همینه دیگه ... متوجه نمیشه فقط ..وببخشید شما که آقا هستین میشه بگین رفیق بودن خانوم ...

رفاقت برا من فقط یک معنی داره.چیزی که خودم دوست دارم برا اونم بخوام.ارزش زن به لباس و کفش و اینا نیست.تو دنیایی از تجملات بخر ولی به زنت بی حرمتی کن یا بزن تو ذوقش اون زندگی با اون تجملات خود بخود فنا رفتس

بکن اینکارو واقعا صمیمیت بهتره از اینکهبترسه مخفی کنه

آره ... خیلی گیر میدم بهش ...

میگه که خراب شد تصویرش :حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش ، برف و پاکی برای تشبیهش ، محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش ، تمــــام شد ... خـــــراب شــــد تــــصــــویــــرش . . . دانشجوی معلمی هستم (معلم وروجک ها) 👩🏻🏫📚🖋️

رفاقت برا من فقط یک معنی داره.چیزی که خودم دوست دارم برا اونم بخوام.ارزش زن به لباس و کفش و اینا نیس ...

نه خب همسر من اینطوری نیست اصلا ... فقط توی بحث قلیون کشیدن اینجوری هست حرفامو گوش نمیده ...

نه خب همسر من اینطوری نیست اصلا ... فقط توی بحث قلیون کشیدن اینجوری هست حرفامو گوش نمیده ...

اینم درست میشه با گفتگوی واقعی فقط به زور گفتن که برو من میگم نکش بدترش میکنه تو خوشی بهش بگو

اینم درست میشه با گفتگوی واقعی فقط به زور گفتن که برو من میگم نکش بدترش میکنه تو خوشی بهش بگو

والا تو خوشی هم گفتم بهش میگه باشه باشه ولی میره محل کارش دیگه میبینه یادش میره...

خوب جلو دستشه می بینه دیگه.برش داره اونجا وسوسه نمیشه

نه کافه چند تا مغازه اون طرف تر از مغازشه ...

در هرصورت جلو دستشه دیگه

اوهوم ولی نمیتونه مغازشو جمع کنه که ...