2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نظر شخصیه منه هرکسی نظر و عقیده ای دارهبنظر من خیلی حساسیعزیز من پسرت نمیدونم چند سالشه ولی اون بیرو ...

آره خانواده منم همینو گفتم بهم ولی نمیدونم چرا اصلا دوست ندارم بره بکشه میترسم به راه دیگه بره ... همیشه اینقدر محتاط بودم تو هر مسائلی ...

بله حرف شما درسته گل پسرم ۷ سالشه عزیزم

خونه دایی هاش میبینه براش سوال هست که چیه و فلان ...

ولی خب نمیدونم چطور حساسیت کم کنم ...

میگه که خراب شد تصویرش :حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش ، برف و پاکی برای تشبیهش ، محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش ، تمــــام شد ... خـــــراب شــــد تــــصــــویــــرش . . . دانشجوی معلمی هستم (معلم وروجک ها) 👩🏻🏫📚🖋️

بهترین کاره والا.همونم نباید بکشه چی داره اخه

خیلی بهش میگم خیلی ولی حرفامو دیگه گوش نمیده ...

هرچند بحث داریم وقتایی که میکشه من متوجه بوش میشم از روی لباسش ... و بحث میکنم باهاش آخرش منو متهم میکنه ...

میگه که خراب شد تصویرش :حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش ، برف و پاکی برای تشبیهش ، محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش ، تمــــام شد ... خـــــراب شــــد تــــصــــویــــرش . . . دانشجوی معلمی هستم (معلم وروجک ها) 👩🏻🏫📚🖋️

خیلی بهش میگم خیلی ولی حرفامو دیگه گوش نمیده ...هرچند بحث داریم وقتایی که میکشه من متوجه بوش میشم از ...

اخه بخدا بقران حیفه بری پول رو با بدبختی در بیاری فوتش کنی دودش کنی بره هوا که چی تهش هیچ

آره خانواده منم همینو گفتم بهم ولی نمیدونم چرا اصلا دوست ندارم بره بکشه میترسم به راه دیگه بره ... ه ...

باهاش رفیق باش دوست باش مقابلشنباش قلیونربطی ب مسائل دیگه ای نداره بخدا

رفیق باشی هرکاری بخواد بکنه نکنه بهت میگه

عزیز دلمخدا حفظش کنه

بله بلاخره میبینه براش توصیح بده کنجکاو نشه کنجکاو بشه سمتش میره یا هی جلوشو بگیرید منع کنید بزارید جوری باشه که انگار خیلی جیز مزخرف و عادییه

باهاش رفیق باش دوست باش مقابلشنباش قلیونربطی ب مسائل دیگه ای نداره بخدا رفیق باشی هرکاری بخواد بکنه ...

چطوری باهاش رفیق باشم یعنی ؟!

مامانمم میگه رفیق باشم یعنی چی حرفشو نمیفهمم

آره توضیح میدم ولی بازم بچس یه سوال های میپرسه آدم نمیدونه چی بگه

اخه بخدا بقران حیفه بری پول رو با بدبختی در بیاری فوتش کنی دودش کنی بره هوا که چی تهش هیچ

دقیقا . حرف منم همینه دیگه ... متوجه نمیشه فقط ..و

ببخشید شما که آقا هستین میشه بگین رفیق بودن خانوم با شوهرش یعنی چی

چی میشه که این حسو کنین خانوم تون باهاتون رفیق هست ؟؟

چطوری باهاش رفیق باشم یعنی ؟!مامانمم میگه رفیق باشم یعنی چی حرفشو نمیفهمم آره توضیح میدم ولی بازم بچ ...

همینکه میگی میفهمم بوی قلیون میده دعوا میکنم نباید بکنی این بیشتر باعث میشه ازت پنهمونکاری کنه از روی ترسش دعوا نکردن با تو

بهش نزدیکشو قشنگ دوتا رفیقصمیمیچشکلینهمونجوری

بگو فلان روز بریم مثلا دوتایی کافه ی جیزیبخوریمقلیونبکشیم بزار فقط با خودت بکنه اینکارارو