2777
2789
مردها فرق دارن.یهو هوا برشون میداره سیگار بعدم مواد.نزار بکشه خوب میکنی

نه از سیگار متنفره یبار برای باباش گرفت داخل پلاستیک گفت بذاره فروشنده که دستش نخوره به پاکت ولی آره بحث دارم باهاش دیگه همچنان جلوش ایستادم

یه روز درمیون یا هفته ای دوبار میکشه یواشکی من

ولی از بوش متوجه میشم

دیگه باید برم خونه بابام چون انگاری اینجوری نمیخواد حرف گوش بده ...

میگه که خراب شد تصویرش :حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش ، برف و پاکی برای تشبیهش ، محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش ، تمــــام شد ... خـــــراب شــــد تــــصــــویــــرش . . . دانشجوی معلمی هستم (معلم وروجک ها) 👩🏻🏫📚🖋️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودتون هم بعضی مواقع باهاش بکشید

تو خونه بخاطر پسرم اصلا اجازه ندادم بیاره ...

خودش گهگاه هفته ای دوبار سه بار میره کافه میکشه ...

میگه که خراب شد تصویرش :حتی اگر خدا فرستد باران اسیدی برای تطهیرش ، برف و پاکی برای تشبیهش ، محمد و عیسی برای تضمینش یا که شیطان برای تقصیرش ، تمــــام شد ... خـــــراب شــــد تــــصــــویــــرش . . . دانشجوی معلمی هستم (معلم وروجک ها) 👩🏻🏫📚🖋️

ی وقتای میگفتن مردا قلیونین الان شماها مجال به مردا نمیدید 😂 هر خونه دو سه تاس

مردا قلیونیندیگ ازدواج لب نمیزدمب این چیزا تقصیر شوهرمه😂همهچیتست کردیمباهم

منم شرط عقدم بود ولی دیدم ک دلش میخاد و همه چیو بهم میگه و اونم سر یچیزایی گیر نمیده و اذیتم نمیکنهخ ...

منم کلا از همون اول مخالف بودم بعد دید داداشام با زناشون میکشن اینم دیگه بعد سه چهار سال هی بهونه آورد هی بحث شد ...

تا امسال که ۸ سال میگذره تازه چند ماهی میشه میره هفته ای دوبار سه بار میکشه ... یبار قهر کردم رفتم خونه بابام باز منو مقصر کردن که مگه چیه و ...

نمیدونن متوجه حرفام نمیشن

اگه خیلی خیلی میکشه حق داریولیاگکممیکشه پایه باش باهاش یه بار امتحان کن بعضی اوقات بکشید خوراکی بخور ...

نه الان چند ماهی میشه هفته ای دو سه بار میکشه بنظر من زیاده نمیدونم یا من حساسم ....

یبار قهر رفتم خونه بابام بخاطر پسرم برگشتم چون اون بزرگ داره میشه میبینه براش خوب نیست ... اصلا تو خونه اجازه ندارع بیاره...

منم قبلا با شوهرم خیلی دعوا میکردم نکشه یه شب با دوستم لج کردیم گفتیم پس ما هم میکشیم گفتن خوب بکشین همون شب کشیدیم دیدیم خیلی چسبید خودمونم قلیونی شدیم من اونموقع دوسیب چاق میکردم تنها میکشیدم😂

نه الان چند ماهی میشه هفته ای دو سه بار میکشه بنظر من زیاده نمیدونم یا من حساسم ....یبار قهر رفتم خو ...

نظر شخصیه منه هرکسی نظر و عقیده ای داره

بنظر من خیلی حساسی

عزیز من پسرت نمیدونم چند سالشه ولی اون بیرونمیبینه دستدوستاش سیگارو هزار تا چیزمیبینه خودش نباید بره سمت این چیزا

بخدا توی پردیس من میبینم بچه های کوچیک کوچیک زیر سنقانونیسیگار دستشونه

دعوا سر قلیون با شوهرتم عزیزم هرچی سفت تر بگیری میپره بدترمیکنه