2777
2789
عنوان

قرص اورژانسی

133 بازدید | 16 پست

چقدر میتونه تاثیر داشته باشه

یک ساعت بعد خوردم

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی دارهشاید اصلانم اثر نکنه اگ اسپرما قوی باشه

وای نگو

یک مادر  که مدافع حقوق تمام زن های است که بخاطر مردسالاری قربانی میشوند.   یک مادر که از فرزند خود به همین خاطر دور است

والا منم همون روز خوردم الان ٧ روز گذشته هنوز پريود نشدم

انقد استرس دارم ك نگو🥲

زیرکانه ترین راه برای تسلط بر هر جامعه ایی تحقیر و محدود کردن زنان آن جامعه استزیرا زنان اسیر ، هرگز قادر نخواهند بود انسان هایی آگاه و آزادی خواه پرورش دهند….

بستگی داره دوره تخمک گذاری نباشه منم هفته پیش خوردم باید این هفته عادت بشم 😵💫😵💫نگرانم 😓

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

بستگی داره دوره تخمک گذاری نباشه منم هفته پیش خوردم باید این هفته عادت بشم 😵💫😵💫نگرانم 😓

10 باید پریود بشم

والا منم همون روز خوردم الان ٧ روز گذشته هنوز پريود نشدم انقد استرس دارم ك نگو🥲

۷۵خوردی یا ۱/۵

خدایا یکاری کن مجبور بشم به همه شیرینی بدم 🙃😆.      ولی بهترین دستاورد من امسال نزدیک به تو شدن بودن یارب⁦🌱🤍

وزنت هفتاد و پنج به بالا باشه ممکنه اصلا جواب نده، کلا هم یادمون باشه که خیلی ضرر داره و بقیه روشهای ...

مثلاً کاندوم بود 🙄پاره شده بود دیگه کار از کار گذشته بود 😶