خسته شدم از این افسردگیه لعنتی خسته شدم از این قرصای کوفتی چرا من تو این سن باید روزی چند بار حمله عصبی بهم دست میداد خدایاااا دنیات اصلا قشنگ نیست😭😭😭😭😔
اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم توبه جای من زندگی کن،تو به جای من بنویس،که روز های خوب را دیدی،روز های بی درد را زیستی،برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام ...بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند🙃💔💔
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اگر زنده نماندم و به خانه پشت ابرها رفتم توبه جای من زندگی کن،تو به جای من بنویس،که روز های خوب را دیدی،روز های بی درد را زیستی،برای من گریه نکن که من برای خود فراوان گریسته ام ...بدان که مرگ مرا از رنجی بزرگ رهاند🙃💔💔
هچکدوم هیچی نمیکنن به مدت کم حالم خوبه باز بد میشم
تخصص مورد نیاز و شهرتون را انتحاب کنید . تمام پزشک ها را بهتون معرفی میکنه و نظرات مراجعه کنندگان به هر پزشک را میبینید . شاید بهتر باش به پزشک دیگه ای مراجعه کنید .
برید داخل سایت نوبت.آی آر .تخصص مورد نیاز و شهرتون را انتحاب کنید . تمام پزشک ها را بهتون معرفی میکن ...
خیلی ممنون☺️
من با این روش بهترین پزشک ها را برای دوستان یا خانواده ام و حتی فامیل هام پیدا کردم . امیدوارم شما هم با این روش به پزشک بهتری مراجعه کنید و کلا شرایط زمان فعلیتون تموم بشه و حالتون خوب بشه
من با این روش بهترین پزشک ها را برای دوستان یا خانواده ام و حتی فامیل هام پیدا کردم . امیدوارم شما ه ...
ممنون از دعای قشنگتون❤️