2777
2789
عنوان

عصبانیم

78 بازدید | 6 پست

مثلاً داریم تو یک کشور اسلامی زندگی میکنیم اما هرجا میری برا مصاحبه علنن توقع دارن آرایش کنی و لباس باز بپوشی. نگین همه اینجوری نیستن چون من در طی سال ها هر جا رفتم همینجوری بوده . والا کشور های غیر اسلامی اینقدر به ظاهر اهمیت نمیدن که اینجا توقع دارن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شرکت های خصوصی اینجورین متاسفانه منم شنیدم

شرکت های دولتی هرچی شلخته تر احتمال استخدام بالاتر😑

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم                                   

وقتی جاهای خصوصی باشه همینه..نظارتی نیست هر طور دلشون میخواد رفتار میکنن.. عقل مردم به چشمشونه ..اکثرا دخترهای زیبا و خوشتیپ هستن..اصلا هم توانایی و مهارت براشون مهم نیست

💜

دولتی هم فقط با پارتی استخدام میکنن

همش که پارتی نیست

ولی هست اره

🚩کاربری موقت دست دونفر هست چون یکیشون تعلیق شده از کاربری ساحل دریایی استفاده میکنه🧿                                                         لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم