2777
2789
عنوان

این عدالته❓

275 بازدید | 15 پست

یکی از دخترای فامیلم یکسال ازم کوچیکتره و تو روستا زندگی میکنه وقتی کلاس نهم بود ازدواج کرد و ادامه تحصیل نداد الانم بچه داره

یکی از دخترای فامیلمون خونواده ی بدی داشت و به خاطرشون زندگیش با همسرش تباه شد و زندگی متاهلیش جهنمه

من دانشگاه رفتم یه رشته ی خوب میخونم. همسرم ادم خوبیه آیا عدالت با من و دوتا دختر دیگه به یه اندازه مهربون بوده؟

و حتی منم که نسبت به اون دوتا دختر خوشبخت تر بودن هن به غمایی تو سینمه که به هیشکی نگفتم یه غم عمیق و کشنده. آیا من و همکلاسیم که بهترین دوستمه و هم اتاقیمه و همه چیشو میدونم و میدونم که این غمو نداره، بلکه یه غم کوچیکتری داره، عدالت باهامون به یه اندازه مهربون بوده؟

این چه عدالتیه واقعا؟

آیا دخترای خوشگل و پولدار و محصل، با دخترای مثلا افغانستان که لباساشون خوشگل نیست(یه چادر سرمه ای) و نقششون وابسته به مرد ها هست با مثلا دختر رئیس جمهور یکین؟

❌با احترام درخواست دوستی پذیرفته نمی‌شود❌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید اسی متوجه نشدم سه تا ماجرا تعریف کردی چه ربطی بهم داشت

کامنت های منو با لحن نجم الدین شریعتی بخونید چون خیلی آروم حرف میزنم با کسی دعوا ندارم قبل از نظر دادن تو تاپیکم ببین حال دلت خوبه یا نه اگر بد بود پاچمو گرفتی جوابتو نمیدم چون با بی شخصیت ها کاری ندارم . در حال ترمیم 🥀💔 .ممنون میشم اگه امضام رو دیدی برام صلوات بفرستی بگو منم برات میفرستم

چه مقایسهی مسخرهای.یکسری موضوع ممکنه من رو به شدت ناراحته کنه که به شما بگم به نظرتون مسخره بیاد یا برعکس.استانهی تحمل هر انسانی با انسان دیگه در مقابل سختی ها و مشکلات فرق داره.مهم اون رنجیه که هر فرد در درون خودش میکشه نه اون موضوع

با صد هزار جلوه برون آمدی که من با صد هزار دیده تماشا کنم تو را.

یه چیزهای خدا میدونه که ما نمیدونیم...

دختر دختر عمم توروستا بوده ولی خیلی خوش قلب وخانمه...

الان عروس خواهرمه بهترین زندگی،، خونه براشون خرید خواهرم ،،با وسیله های خوشگل الان یه پسر خوشگل وناز ودلبرم دارن خواهرم وخواهر زاده م انقددد عروس رو دوست دارن که نگو...

چون واقعا مجرد بود زندگی سختی داشت ودر رفاه نبود...

قرار نیست خدا همه چیو به یکی بده عزیزم

وچه تقدیرها به تدبیرها خندیدند🥺💔😔

وا خوب نمیشه که خودتو بچتو تو بدترین شرایط قرار بدی بعد بگی وای چرا عدالت نیست

خانواده ی اون دختر بیجا کردن بچشونو کلاس نهم شوهر دادن که الان بگن وای چرا بدبخت شده

ولی خب یسری چیزا هم دست خود ادم نیست مثلا طالبان اومد برای افغانستان اونایی که تونستن خودشونو نجات دادن مهاجرت کردن که البته بازم زندگیشون سخته ولی حداقل مجبور نیستن عین برده توی اون کشور زیر سلطه طالبان و مردای زن ستیزشون زندگی کنن

عدالت یکی نیست برای همه ولی خیلی اوقات هم خودمون باید تلاش کنیم که زندگی بهتری برای خودمون و بچه هامون رقم بزنیم

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

متوجه نشدم.چون هرکسی زندگی خاص خودش و خوشبختی و مشکلات خودشو داره

و همه مثل هم نیستن شد ناعدالتی؟؟ خب نمیشه که از یه نفر کپی بگیرن همه جا پخش کنن

هرکسی روحیات،اخلاق،رفتار.واکنش و... متفاوتی داره پس برداشتش از خوشبختی یا بدبختی فرق داره

شاید غم تو برای تو خیییلی سنگین باشه ولی برای یکی دیگه این غم اصلا به چشم نیاد

الهی شکر🙏🙏 من معجزه خدا را دیده ام.. گاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود..  الهی شکر بخاطر همه نعمت هات🙏🙏🙏

فقط میدونم اونایی که همش زاری میکنن و نقش قربانی رو بازی میکنن میگن وای من بدبختم من بختم اینجوریه و کاریش نمیشه کرد واقعا هیچ گوهی نمیشن ..نباید نشست گفت چون از اول بی عدالتی بوده یا من شانس نداشتم پس منم هیچ کاری نکنم برای زندگیم و تسلیم شم قبول کنم..اینا همش بهونس