2777
2789

منم روزه ام حالم بد شده

واقعا میخوام ماه رمضون چیکار کنم

خیلی هم ناراحت وضعیت اینترنتم

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

مگه ماه رمضونه؟

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

منم روزه ام حالم بد شده واقعا میخوام ماه رمضون چیکار کنم خیلی هم ناراحت وضعیت اینترنتم

چرا حالت بد شد

آنکه از شرم گنه باید کند غیبت منم توچرا جور گناهکاران عالم میکشی

چرا حالت بد شد

نمیدونم بیرونم نرفتم

💚 تو کپی کوچکی از معشوقه ات هستی❤️.تمام زندگیم این بود = محبت حضرت علی (ع)❤️توی این دنیا زندگی خوب فقط برای کسایی بود که طالعشون به امامشون گره خورده بود ❤️یا مبدل السیئات بالحسنات... طالع من رو هم به امام زمانم گره بزن ❤️

روز اول دوم سخته بعدش بدن تغییر میکنه اوکی میشه

فکر میکنم ماه رمضون فرق داره خدا کمک میکنه

وگرنه ماه های دیگه ادم نابود میشه

فکر میکنم ماه رمضون فرق داره خدا کمک میکنه وگرنه ماه های دیگه ادم نابود میشه

کلا روزه رو خدا کمک میکنه ... روزای دیگم من بخوام بگیرم اگر یه مدت زیاد نگرفته باشم روز اولش احتمال زیاد فشارم میفته دم اذان حالت تهوع میگیرم و بدنم سرد میشه ولی روزای بعد انگار نه انگار