2777
2789
عنوان

خیلی حسودم

152 بازدید | 4 پست

دوستام میگن اینجوری نیستی ولی جدیدا حس میکنم حسود شدم از خودم بدم میاد راهیی که بشه حسادت رپ از وجود ادم پاک کنه حالم از خودم بهم میخوره

گرچه آب رفته باز آید به رود ماهی بیچاره اما  مرده بود🌊
بله برای همه خوب بخواه چون هرچی دلت پاک باشه و از خوشبختی دیگران خوشحال بشی انرژیش به خودت برمیگرده ...

خوب میخوام باور کن بدکسیو نمیخوام نمیدونم چرا حس میکنم حسود شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر وقت حسودی کردی، ی سیب بخور😂

حداقل ی چیز سالم جای اون حسادت توی دلتو میگیره😎🤣

شوخی میکنم همیش یادت باش ک همه آدما حس حسادتو توی درونشون دارن، حالا یکی کمتر، حالا یکی بیشتر.

احساسات ما فقط ی علامت هسن واس درک بهتر و ن این ک بخای نگران باشی ک ی حکم نهایی باشن ک بخان تا ابد با همون درجه زیاد در درونت موندگار بشن

پس تو میتونی این حسو ببینی، درکش کنی و بعدش آزادش کنی، یعنی مدیریتش کنی، پس یادت باش تو توانمند هسی✅

واس آزاد کردنش باید بدون قضاوت به اون حسادتت نگاه کنی و بپذیریش این حسی ک الان تو من هس اسم داره و اسمش حسادته و این اصن اشکالی نداره ✋

پیشنهاد اصلی من این واس مدیریت این حست این هس ک این حستو روی کاغذ بیاری مخصوصن اگ مدام داری خودتو با دیگران مقایسه میکنی چون ببین مقایسه خودت با دیگران دقیقن سوخت حسادته و بعد کاغذو باید بگیری پارش کنی یا بسوزونیش

میدونی این کار مث ی سمبول آزادسازی و پاکسازی هس

با تکرار مدام این کار خودتت کم کم میبینی ک اون حسادتت سبک تر و هی ازت دورتر میشه

تو این تواناییو داری ک هر احساسیو بدون این ک تو رو تعریف کنه، رها کنی

هر وقت حسودی کردی، ی سیب بخور😂حداقل ی چیز سالم جای اون حسادت توی دلتو میگیره😎🤣شوخی میکنم همیش یاد ...

مرسی عزیزم ممنون که جبهه نگرفتی