2789
عنوان

من عجیبم😕

290 بازدید | 29 پست

دوستان من خب سبک گاث رو خیلی دوست دارم و وقتی کسی چیزای مشکی می پوشه یا مدل موهاش بهم ریختس واقعا برام قشنگه

بعد امروز یه شلوارک لی و جوراب شلواری مشکی پوشیده بودم اون جوراب شلواری رو هم یه کمیش رو پاره کرده بودم،چون ساده بود و خوشم نميومد،بعد تو راه رفتن به خونه رفیقم(همکلاسیم)رو دیدم برگشت گفت وا چرا اینقد عجیب غریب لباس پوشیدی از دور خیلی ترسناکی.

خیلی حس بدی دارم ته دلم،ولی واقعا استایل قشنگی بود.

نمیفهمم یعنی واسه اینکه دیگران راضی باشن باید سبکمو تغییر بدم؟

هار هور هیر ک..💘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وای اینقد تو خیابون دخترای این سبکی رو میبینم ذوق میکنممممخیلی قشنگهه عوض نکن

وای وقتی یسریا رو میبینم که مسخره میکنن جدی دلم میخواد آب شم برم زمین

هار هور هیر ک..💘

نه اما جای اشتباهی داری در این مورد درد و دل میکنی

دردودل نکردم فقط پرسیدم سبکمو تغییر بدم یانه،

آخه سلیقم خیلی با اطرافیانم متفاوته برام سوال شده بود

هار هور هیر ک..💘

عزیزکم خیلی هم جالبه که سبک خودت داری. گرفتن این نوع واکنشها به این خاطره که هنوز تو فرهنگ ما این دست از استایل و سبک خیلی جا نیفتاده نه چون سبکتون ایرادی داره. تا زمانی که آسیب و خللی به دیگران وارد نمیکنیم صرفا داشتن تفاوت بد نیست💙

آخه خیلی با لحن بدی گفت، بعد یه سری بچه ۵ یا ۶ ساله از کنارم رد شدن به جوراب شلواریم خندیدن،خیلی وا ...

اگه این سبکو دوست داری باید متفاوت بودن رو هم دوست داشته باشی در نتیجه، باید نسبت به کسایی که هم دید نیستم باهات بی تفاوت باشی

اگه حس بدی داری نپوشمگهمجبوری

حس بدی ندارم،خیلیم عاشقشم،اگه حس بدی داشتم که بهش نمیگفتم سبک،

چون وقتی میرم تو یه جمعی و مثلا از آهنگ مورد علاقم میگم بقیه با تعجب نگاهم میکنن پرسیدم.

هار هور هیر ک..💘

دردودل نکردم فقط پرسیدم سبکمو تغییر بدم یانه، آخه سلیقم خیلی با اطرافیانم متفاوته برام سوال شده بود

عجیب همیشه بد نیست، من همیشه به عجیب بودنم افتخار میکنم چون با عام مردم فرق داره