2777
2789
عنوان

خیانت

207 بازدید | 14 پست

سلام من سه ساله با یه اقایی درارتباطم قرارمون ازدواج بود خانواده هام درجریان بودن این اقا خیلی منو دوست داشت و محبت میکرد ولی رفت سفر به. یه خانومی خیانت جنسی کرد از این خانومای پولی. بعدش من فهمیدم خیلی ابراز پشیمونی کرد ولی نمیتونم ببخشمش مدام گریه میکنه میگه منو ببخش که رفتم سفر ولی اینم بگم اصلا گردن نمیگیره اونکارو کرده با اینکه من از همه نظر صد درد صد مطمین شدم الان نمیدونم چیکار کنم ببخشمش یا نه از طرفیم فهمیدم بدون پیشگیری با اون خانوم رابطه داشته میترسم خودمم مریض شم بین دو راهی موندم دوسش دارم ولی نمیتونم ببخشم اینکارشو

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چطور اینقد دقیق از جزئیات خبر داری

پشت دیوار دلم یه صدای پا میاد👶         نینی یار ازت متنفرم تو ازین به بعد عمه منی (فحش به عمه آزاد)             من ریخته ام در رگ تو شیرهء جان  هی چرخ بزن در من و دل را بتکان   این هم نفسی چه حس و حالی دارد   در پیکر من دوقلب دارد ضربان 💚نی نی خوشگلم مرسی ک سالم اومدی پیشِ مامان💚
چطور اینقد دقیق از جزئیات خبر داری

پیرینت حساب بانکیشو گرفتم با پیرینت تماساش دیدم واسه یه خانومه. زنگ زده و پول زده براش اون ساعتی که گوشیمو جواب نمیداده زنگ زدم به خانومه همه چیو بهم گفت

چطوری فهمیدی؟

پیرینت حساب بانکیشو گرفتم با پیرینت تماساش دیدم واسه یه خانومه. زنگ زده و پول زده اون ساعتی که گوشیمو جواب نمیداده زنگ زدم به خانومه همه چیو بهم گفت

از کجا میدونید پس؟؟؟انقد دقیق

پیرینت حساب بانکیشو گرفتم با پیرینت تماساش دیدم واسه یه خانومه پول زده و زنگ زده بهش اون ساعتی که گوشیمو جواب نمیداده زنگ زدم به خانومه همه چیو بهم گفت

نبخش لطفا نبخش اون آدم هیچ وقت عوض نمیشه فقط محتاط تر میشه

اخه ظاهرا پشیمونه خیلی ابزار عشق میکنه ولی خودم ته دلم خالیه حس قبلو ندارم فردام تولدشه هی میگ بیا ببینمت